Alexandru Pelici nu-și subestimează adversarul din ultimul meci al anului: „Nu întâmplător este acolo”

AFC Hermannstadt vrea să-și recupereze poziția de lider în clasamentul ligii secunde, în meciul de sâmbătă, contra celor de la CS Afumați.

Gruparea sibiană a fost detronată, cel puțin pentru moment, după ce Dunărea Călărași a învins-o pe Mioveni în deplasare, în uvertura etapei cu numărul 21 a Ligii a II-a, ultima din acest an.

Trupa lui Alexandru Pelici poate reveni pe primul loc, dacă îi învinge pe ilfoveni, sâmbătă, de la ora 12:00, pe teren propriu. Tehnicianul și-a lăudat adversarul înainte de această întâlnire, mărturisind că jucătorii lui Vasile Neagu sunt valoroși, dar își dorește ca echipa din subordine să încheie anul cu o victorie.

„Ne dorim să încheiem anul cu încă o victorie, care să ne consolideze locul în fotoliul de lider al Ligii 2. Nu va fi deloc un meci ușor cel cu CS Afumați. Întâlnim o echipă cu jucători de valoare, care nu întâmplător este pe locul 4 în clasament, în momentul de față. Nu avem probleme de lot, toți jucătorii sunt apți. Sperăm să fim inspirați și să alegem cea mai bună formulă de echipă. Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la stadion și sperăm ca, la final, să ne bucurăm împreună pentru un nou succes, să le facem acestora un cadou frumos înaintea sărbătorilor de iarnă”, a declarat Alexandru Pelici într-un comunicat de presă remis 100% Sport.