Cristina Neagu, după meciul cu Metz: „Am avut probleme cu arbitrajul, pe mine m-au amenințat”

Cristina Neagu a vorbit după calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin și s-a declarat îngrijorată în ceea ce privește prestația CSM-ului.

„Tigroaicele” au învins în tur la o diferență de 13 goluri, dar în retur au pierdut în fața franțuzoaicelor de la Metz, cu scorul de 27-20. Totuși, au reușit calificarea în semifinale, dar Cristina Neagu a criticat arbitrajul acestei întâlniri.

„Nu ne așteptam să fie un meci ușor. Ele și-au dorit să întoarcă scorul. Am început prost meciul, asta e, și am intrat cu un handicap de 5 goluri la pauză. Am vorbit să rămânem concentrate și să menținem un scor cât mai strâns. Eu nu m-am temut cu adevărat, însă am avut ceva probleme cu arbitrajul, care nu ne-a permis să ne facem jocul. Pe mine m-au amenințat să nu ating cumva pivotul, că voi fi eliminată.

Mai avem multe lucruri de pus la punct, trebuie să jucam mult mai bine pentru a avea pretenții la finala și apoi la trofeu.

Nu am nicio preferință, dar cred că va fi un Final Four echilibrat. Forma de moment și norocul își vor spune cuvântul. Trebuie să analizăm foarte bine ceea ce s-a întâmplat azi, pentru că vrem să avem o șansă mare la câștigarea trofeului.

Haideți să nu fim atât de români și să ne dorim două trofee în acest an, în handbalul romanesc: Liga Campionilor și Cupa EHF”, a declarat Cristina Neagu, potrivit Digi Sport.