Eroul de la Afumați rămâne modest, deși a apărat două penalty-uri: „Dacă luam trei puncte puteam să spun că mi-am ajutat echipa”

Andrei Marinescu a fost erou în meciul dintre CS Afumați și Știința Miroslava, încheiat la egalitate, scor 1-1, în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga a II-a.

Click aici pentru detalii despre meci

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a apărat două penalty-uri și a avut super intervenții pe parcursul partidei disputate pe teren propriu. Acesta a fost aplaudat de spectatori și apreciat de cei din staff-ul tehnic. Totuși, Marinescu rămâne modest și se declară nemulțumit de faptul că echipa nu a reușit să obțină cele trei puncte.

În ceea ce privește arbitrajul, portarul se abține, deși antrenorul Vasile Neagu a mărturisit în exclusivitate pentru Ilfov Sport că „Andrei Marinescu a fost primul adversar al lui Miron (n.r. arbitrul acestei partide), aceasta e realitatea”. (DETALII AICI)

„Dacă luam trei puncte puteam să spun că mi-am ajutat echipa mult, dar așa, luând doar un punct… Pe mine m-ar mulțumi să luam trei puncte la fiecare meci și să nu apăr niciun penalty, să nu am nicio intervenție. Pentru mine asta este mult mai important. A fost un meci ca oricare altul, toate meciurile le tratez la fel. A fost vorba de inspirație. Penalty-urile se ratează de cele mai multe ori, nu e vorba de experiență. A fost inspirația de partea mea și nimic altceva.

Eu mă abțin de la astfel de declarații vizavi de arbitraj, pentru că oamenii mai greșesc. Unii o fac intenționat, alții nu o fac intenționat. Așa că nu vreau să intru în astfel de discuții.

M-au felicitat și băieții și adversarii și antrenorul advers. Mi-au recunoscut aportul adus în acest meci”, a declarat Andrei Marinescu, în exclusivitate pentru 100% Sport.