Înfrângeri pe linie pentru CSM Poli Iaşi, în play-off-ul Ligii I

CSM Poli Iaşi a rămas fără punct în play-off-ul Ligii I şi după ultima etapă a turului (ieşenii mai o restanţă de jucat, cu Astra Giurgiu, pe teren propriu), fiind învinsă de CSU Craiova, în Bănie, cu un categoric 4-1 (2-0).

Mitriţă a reuşit un hattrick spectaculos, în minutele 18, 45 şi 55 (din penalty), Danale a redus din diferenţă pentru CSM Poli, în minutul 72, iar Dimitrov a închis tabela în primul minut al prelungirilor, cu o lovitură de cap.

În urma acestui succes, primul după trei meciuri în care nu reuşise să înscrie, CSU Craiova îşi consolidează locul 3 în clasamentul play-off-ului, cu 34 de puncte, echipa lui Mangia având cinci lungimi în faţa Viitorului. De cealaltă parte, Iaşiul rămâne pe ultimul loc în grupa de elită, cu 20 de puncte, cele cu care a intrat din sezonul regulat. CSM Poli este singura echipă din play-off cu înfrângeri pe linie.

“Diferenţa a fost făcută în acest meci de Mitriţă, un jucător senzaţional, care îmi place foarte mult. Craiova a meritat victoria, e o echipă bună, mai ales pe teren propriu. Cred, totuşi, că rezultatul este prea drastic”, a declarat antrenorul ieşenilor, Flavius Stoican.

În următoarea etapă, prima din retur, CSM Poli Iaşi va juca pe teren propriu cu CFR Cluj, duminică, 22 aprilie, de la ora 20.45.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *