Înfrângeri pe linie pentru CSM Poli Iaşi, în play-off-ul Ligii I

CSM Poli Iaşi a rămas fără punct în play-off-ul Ligii I şi după ultima etapă a turului (ieşenii mai o restanţă de jucat, cu Astra Giurgiu, pe teren propriu), fiind învinsă de CSU Craiova, în Bănie, cu un categoric 4-1 (2-0).

Mitriţă a reuşit un hattrick spectaculos, în minutele 18, 45 şi 55 (din penalty), Danale a redus din diferenţă pentru CSM Poli, în minutul 72, iar Dimitrov a închis tabela în primul minut al prelungirilor, cu o lovitură de cap.

În urma acestui succes, primul după trei meciuri în care nu reuşise să înscrie, CSU Craiova îşi consolidează locul 3 în clasamentul play-off-ului, cu 34 de puncte, echipa lui Mangia având cinci lungimi în faţa Viitorului. De cealaltă parte, Iaşiul rămâne pe ultimul loc în grupa de elită, cu 20 de puncte, cele cu care a intrat din sezonul regulat. CSM Poli este singura echipă din play-off cu înfrângeri pe linie.

“Diferenţa a fost făcută în acest meci de Mitriţă, un jucător senzaţional, care îmi place foarte mult. Craiova a meritat victoria, e o echipă bună, mai ales pe teren propriu. Cred, totuşi, că rezultatul este prea drastic”, a declarat antrenorul ieşenilor, Flavius Stoican.

În următoarea etapă, prima din retur, CSM Poli Iaşi va juca pe teren propriu cu CFR Cluj, duminică, 22 aprilie, de la ora 20.45.