Real Madrid – Liverpool în finala Ligii Campionilor! Zidane sau Klopp?

Miercuri, am aflat și cea de-a doua finalistă din cadrul celei mai titrate competiții din lume. Real Madrid și Liverpool se vor duela pentru marele trofeu din acest an.

Ambele finaliste au tremurat în retur, chiar și după victoriile din tur. După 2-1 pentru Real, nemții de la Bayern Munchen au fost la un gol distanță de a le fura calificarea madrilenilor. Cu scorul de 2-2 s-a încheiat cel de-al doilea meci dintre aceste formații, iar trupa lui Zinedine Zidane a trecut de bavarezi cu scorul de 4-3 la general și merge în finală pentru a-și apăra trofeul.

De cealaltă parte, Liverpool a zdrobit-o pe AS Roma în tur cu scorul de 5-2 pe Anfield, dar în retur, italienii au arătat o altă față. De Rossi și compania au învins cu scorul de 4-2 și au fost la un gol distanță de a duce întâlnirea cu englezii în prelungiri. Victoria inutilă a romanilor i-a dus pe elevii lui Klopp în finală, cu scorul general de 7-6.

Așadar, pe data de 26 mai, Real Madrid și Liverpool își vor disputa trofeul Ligii Campionilor, pe Stadion Olimpic din Kiev.