Podium neschimbat în Liga Campionilor: 1. Gyor, 2. Vardar, 3. CSMB

Ierarhia de anul trecut din Liga Campionilor la handbal, în întrecerea fetelor, rămâne neschimbată. Evoluând pe pământ ungar, la Budapesta, Gyor Audi Eto SK s-a impus cu 27-26, după prelungiri, într-o spectaculoasă finală cu Vardar Skopje (Macedonia). În meciul pentru locurile 3-4, CSM București s-a impus cu 31-30 în fața lui Rostov pe Don (Rusia).

În partida pentru ”bronz”, campioana României a evoluat cu mai multă dezinvoltură decât o făcuse în semifinala de sâmbătă, cu Gyor, și s-a aflat la conducere aproape în permanență. Cu un avans de 5 goluri la pauză (19-15), CSMB a tremurat puțin abia prin minutul 47, când s-a văzut egalată la 25. A avut, însă, forța să revină și să se impună la limită. În urma acestui meci, Cristina Neagu a primit titlul de golgheteră a ediției 2017/2018 a Ligii Campionilor.

Pentru formația antrenată de Per Johansson au marcat următoarele jucătoare: Line Anna Ryborg Joergensen (7 goluri), Isabelle Gullden (6), Iulia Curea (5), Aneta Udriştioiu (3), Cristina Neagu (3), Gnonsiane Niombla (2), Sabina Rosengren Jacobsen (1), Marit Malm Frafjord (1), Oana Manea (1), Amanda Kurtovic (1), Majda Mehmedovic (1)

Au mai evoluat Paula Ungureanu, Jelena Grubisic – portari, Nathalie Hagman și Camille Ayglon Saurina.

Foto: Pagina de Facebook CSM Bucuresti Oficial