Liga a IV-a bucureșteană, etapa a 29-a. Academia Rapid poate câștiga meciul la masa verde! CSA Steaua a marcat de zece ori în poarta lui Metaloglobus

UPDATE / CSA Steaua a trecut categoric de echipa secundă a celor de la Metaloglobus, scor 10-0, prin golurile marcate de Răsdan (3), Predescu (2), Camara (2), Pătrănoiu, Mirea și Bâtfoi.


Liga a IV-a bucureșteană este și ea aproape de finalul sezonului regulat. Etapa cu numărul 29 a programat meciul dintre Metaloglobus și CSA Steaua, iar de cealaltă parte, Academia Rapid trebuia să o întâlnească pe Venus.

Giuleștenii ar putea câștiga partida la masa verde, dacă meciul nu va fi reprogramat. Venus nu dispune de resursele umane necesare pentru a organiza această partidă și rămâne de văzut ce decizie va lua Asociația Municipală de Fotbal București.

Programul complet

Marți, 15 mai, ora 16:30

AFC Rapid – AFC Asalt 2-3
Stadion Coresi

Marți, 15 mai, ora 18:00

AS Romprim – AFC Comprest GIM 2-6
Stadion Romprim

FC Metaloglobus – CSA Steaua 0-10
Stadion Metaloglobus

Miercuri, 16 mai, ora 16:00

AS Termo – CS FC Dinamo
Stadion Coresi

Miercuri, 16 mai, ora 18:00

CS Progresul 2005 București – ACS Victoria
Stadion Coresi

AS Carmen – AFC Progresul Spartac 2
Stadion Rocar

AFC Venus – Academia Rapid – Gazdele au anunțat că nu se pot prezenta la această partidă, din cauza numărului mare de indisponibilități din lot, astfel încât cel mai probabil Academia Rapid va câștiga la masa verde, cu 3-0, însă este posibil ca meciul să fie reprogramat, o decizie urmând a fi dată miercuri, de către AMFB.

AS Tricolor stă.