Răzvan Marin este curtat de echipe din Serie A, dar nu vrea să plece de la Standard Liege!

Răzvan Marin are Belgia la picioare și nu are de gând să plece prea curând. Tânărul fotbalist a revenit în țară și a vorbit despre o posibilă plecare de la Standard Liege.

Presa belgiană a scris că fiul lui Petre Marin ar avea oferte din Serie A, dar internaționalul își dorește continuitate în tricoul lui Standard, fiind conștient că nu ar primi la fel de multă atenție la o altă echipă.

„Am avut un sezon foarte, foarte bun, atât pe plan personal, cât şi pentru club! Sincer, nu mă aşteptam să prindem locul de Champions League, la cum am început campionatul. Voiam să fim în play-off.

Vă daţi seama că ne bucurăm de acest loc doi. Sunt mult mai bine cu piciorul, nu e chiar aşa uşor cum am crezut iniţial. Am avut probleme la ligamentele gleznei. O să am dureri pe o perioadă mai lungă de timp şi trebuie să am grijă.

Nu sunt disperat să plec de la Standard, pentru că anul viitor vom juca direct în grupele Europa League, în caz că nu ne calificăm în Champions League. Pentru mine e deja un pas înainte şi un punct important pentru a rămâne în continuare la Standard, pentru că există riscul să merg în altă parte şi să nu joc şi deocamdată am nevoie de continuitate”, a declarat Răzvan Marin, potrivit Telekom Sport.