Discuții Maurer-Angelescu. Sportul Snagov s-ar putea muta la Brașov

Zvonurile legate de mutarea echipei Sportul Snagov la Brașov au căpătat contur

Vom merge, dacă se va întâmpla acest lucru până la urmă, unde vom avea condiții pentru a face performanță”, a declarat Cătălin Rufă, patronul Sportului Snagov, în legătură cu veștile care circulă de ceva vreme în legătură cu o eventuală mutare a ilfovenilor în alt oraș.
”Oficialitățile locale din Snagov nu au posibilitatea de a se implica consistent financiar și ne gândim, în aceste condiții, la cea mai bună variantă pentru noi deoarece dorim un proiect de performanță”, a completat Rufă. Celălalt acționar al snagovenilor, Victor Angelescu, a avut, în acest sens, primele discuții cu Simon Maurer, patronul grupării suporterilor brașoveni, AS SR Brașov.

”Am urmărit un meci al echipei brașovene, știu ce aport au fanii. Voi discuta și cu aceștia în perioada următoare”, a punctat pentru presa brașoveană Victor Angelescu.
Tratativele dintre cele două părți se vor intensifica în perioada următoare și s-ar putea finaliza favorabil în scurt timp în cadrul unui proiect care ar trebui să readucă Brașovul în peisajul primei ligi.