Baseball | Atletico Alexandria lupta pentru calificarea in Cupa Federatiilor

Campioana Romaniei la baseball, Atletico Alexandria, participa in aceasta saptamana la turneul de calificare in Cupa Federatiilor.
Turneul va avea loc in tara vecina, Bulgaria, la Blagoevgrad, in perioada 12 – 17 iunie si este organizat de Confederatia Europeana de Baseball (CEB).

La aceste calificari vor participa 6 echipe:

Barons Wroclaw – Polonia
Beograd 96 – Serbia
Blagoevgrad Buffaloes – Bulgaria
London Mets – Marea Britanie
Vienna Wanderers – Austria
Atletico Alexandria – Romania

Oficialii turneului de calificare sunt Paul Bokern (Olanda) si Zlatko Sersen (Croatia)

Teleormanenii vor face deplasarea in Bulgaria cu un lot firav din punct de vedere numeric, doar 12 jucatori, in conditiile in care pe parcursul unui joc este necesara prezenta unui numar minim de 9 sportivi.

Componenta lotului Atletico Alexandria:
Nicusor Mihai, Vlad Becsan, Andrei Adumitrachioaie, Alexandru Catalin Lazar, Dan Panaitescu, Costinel Petcu, Lucian Manole, Adrian Preda, Alin Copilau, Andrei Mirescu, Sorin Serbanescu, Nicolae Asanageanu.
Manager – Sorin Serbanescu
Antrenor – Dan Panaitescu

Asa cum observam, in componenta staff-ului tehnic sunt jucatori activi, iar un lucru de culoare pe care il aducem cititorilor 100sport.ro este faptul ca in lotul care a facut deplasarea la Blagoevgrad il regasim pe Andrei Mirescu, nimeni altul decat Presedintele Federatiei Romane de Baseball si Softball.

Astazi, cu incepere de la orele 17.00, Atletico Alexandria va intalni reprezentanta gazdelor, Blagoevgrad Buffaloes.

Vom reveni cu informatii despre aventura basebalistilor romani pe toata durata turneului de calificare de la Blagoevgrad.

  • Gabi 12 iunie 2018 at 16:14

    Baftă multa!

Comments are closed.