Romică Ciobanu ia o pauză de la fotbal, după ce a promovat-o pe Petrolul Ploiești în Liga a II-a

Deși a reușit promovarea cu Petrolul Ploiești în Liga a II-a, conducerea clubului prahovean a luat hotărârea de a renunța la serviciile lui Romulus Ciobanu în favoarea lui Leo Grozavu.

Tehnicianul recunoaște că se aștepta la o asemenea decizie din partea celor din conducere, dar este împăcat cu ideea pentru că a reușit să îndeplinească obiectivul impus în momentul sosirii la Ploiești și pleacă de la Petrolul cu fruntea sus.

„Am luat în calcul ambele variante. Nu neapărat că eram pregătit, dar văzând atmosfera din ultima perioadă știam că e posibil să se întâmple și treaba asta. Am fost ieri la Ploiești, am discutat. E în regulă că s-a încheiat într-o manieră amicală, amiabilă. Le urez numai de bine și mă bucur că am pus și eu umărul la promovare. Cel puțin am satisfacția că nu am fost schimbat pe motiv de neîndeplinire a obiectivului”, a declarat Romică Ciobanu, în exclusivitate pentru 100% Sport.

În ceea ce privește viitorul său profesional, antrenorul încă așteaptă oferte, dar ia în calcul și varianta unei pauze mai lungi: „Nu am absolut nimic. Nici nu știu dacă mai continui. Depinde de ce variante vor veni. E prea mult spus că mă retrag, dar cel puțin o perioadă aștept”.

Întrebat dacă o posibilă ofertă de la fosta sa echipă, FCM Alexandria, l-ar face să revină acolo, Romică Ciobanu a recunoscut că situația este mai complicată: „Nu știu ce să zic”.