Erik Lincar este noul antrenor al echipei Voința Turnu Măgurele!

După o scurtă perioadă petrecută în Liga I ca antrenor secund la Juventus București, Erik Lincar revine în postura de principal, de această dată la o echipă din Liga a III-a.

Condițiile bune de antrenament și noul stadion au fost principalele motive pentru care tânărul tehnician a ales să meargă la Voința Turnu Măgurele, unde are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a.

„Am luat decizia să îmi continui cariera de antrenor principal. Am mai avut oferte de a merge în diferite funcții la Liga I sau Liga a II-a, dar până la urmă viața m-a dus către Voința Turnu Măgurele. Acest club are un nou stadion, condiții foarte bune de pregătire și am considerat că, pentru a face performanță, este clubul la care trebuie să merg. Obiectivul este promovarea în Liga a II-a.

Încercăm să semnăm cu jucători de valoare, chiar jucători cu care am activat și la Liga a II-a. Nu este ușor, pentru că toți își doresc să activeze la Liga a II-a, unde e mai mare expunerea. Sperăm ca până la finalul lunii să facem și transferurile pe care ni le dorim”, a declarat Erik Lincar, la Sport Total FM.