Devis Mangia dă vina pe gazon: „E o dramă totală”

U Craiova a suferit o înfrângere la limită, dar dureroasă, în cadrul etapei a cincea a Ligii I, cu ilfovenii de la Concordia Chiajna.

Oltenii au pierdut cu 1-0, dar Devis Mangia nu își condamnă jucătorii. Acesta este de părere că echipa lui s-a luptat bine în inferioritate numerică încă din minutul 19, dar nu a știut să gestioneze momentele cheie.

„Am jucat peste 70 de minute în 10, nu am ce să le reproșez jucătorilor. Le mulțumesc pentru tot ce au făcut pe teren. Nu vorbesc de arbitraj, se poate întâmpla să fie o eliminare, dar mie nu mi-a plăcut cum a gestionat toată partida. S-a pierdut foarte mult timp, au fost timpi morți. 

Nu vor fi alte probleme, trebuie să învățăm și să pierdem, nu doar să câștigăm. Azi am suferit un eșec și trebuie să arătăm că știm să pierdem”, a declarat Devis Mangia, potrivit Digi Sport.

Totodată, tehnicianul italian a scos în evidență și problemele legate de teren. Acesta le-a pus probleme mari jucătorilor, iar Mitriță a fost primul care a dat de pământ cu o bucată de gazon după meci (FOTO AICI).

„Gazonul e o dramă totală, nu mai putem să ne prefacem că nu contează. Suprafața e într-o stare foarte proastă. Câțiva dintre jucători par fără energie, dar nu din cauza lor sau a pregătirii. E din cauza gazonului”, a mai spus Mangia.