VIDEO | Adrian Mititelu injurat de suporterii Craiovei | Sustinatorii olteni au refuzat locurile din tribuna

Cea mai interesanta partida din Liga a 3-a s-a desfasurat la Turnu Magurele, in seria a 3-a.

Craiova lui Mititelu venea in vizita pe noul station al celor din Turnu Magurele. Stadion de capacitate mica(1350 locuri) insa cochet si civilizat.

Incidentele nu au intarziat sa apara.
Peste 300 suporteri ai oltenilor si-au facut aparitia in orasul de pe Dunare si s-au postat in fata portii principale de acces.

Organizatorii meciului au pus in vanzare bilete pentru tribuna principala la pretul de 15lei. Biletele s-au vandut intr-un ritm alert, cele 1200 locuri fiind ocupate de turneni.

De cealalta parte, oltenii au solicitat un numar de 500 bilete printr-o adresa trimisa organizatorilor. Administratia celor de la Turnu Magurele a alocat doar 150, cifra reprezentant peste 5% din capacitatea stadionului, dublu fata de minimul reglementat prin regulament.

Madalin Ionita, Presedinte la Turris-Oltul Turnu Magurele, ne-a declarat in exclusivitate: “Din motive de securitate, am hotarat sa punem la dispozitia suporterilor oaspeti tribuna a doua a stadionului. Capacitatea acesteia acoperea un numar de 150 spectatori completata fiind de oamenii de ordine. Reprezentantii suporterilor au refuzat si au preferat sa se cantoneze in spatele portii.”

Intr-adevar, cei peste 300 suporteri au gasit un drum laturalnic, au ajuns pe teresamentul de cale ferata de langa stadion, pentru ca mai apoi sa mearga in spatele portii din nordul stadionului.

De acolo si-au continuat incurajarile pentru echipa, au scandat trivialitati la adresa adversarilor dar si catre finantatorul propriei echipe, Adrian Mititelu.

Partida de la Turnu Magurele s-aincheiat la egalitate, 1-1, golurile fiind marcate de Avram (‘3) si Cristi Balgiu din penalty in minutul 87.

Click aici pentru detalii!