Mircea Cojocaru este noul antrenor al echipei Universitatea Cluj!

După ce i-a reziliat contractul lui Adrian Falub, conducerea clubului Universitatea Cluj i-a găsit înlocuitor acestuia, cu o zi înaintea meciului din etapa a 14-a a Ligii a II-a.

„Șepcile roșii” vor juca vineri împotriva celor de la ACS Poli Timișoara, iar pe banca tehnică a clujenilor va sta Mircea Cojocaru, deși clubul ar fi purtat discuții și cu Laszlo Balint, Florin Bratu și chiar Bogdan Lobonț.

„Mircea Cojocaru este noul antrenor principal al Universității Cluj, urmând să conducă echipa de pe banca tehnică în meciul de joi, cu ACS Poli Timișoara, de pe Cluj Arena. Unul dintre oamenii care au reformat Centrul de Copii și Juniori la începutul anilor 2000, Mircea Cojocaru a reușit să câștige titlul național la juniori U19 cu o generație de excepție, din care făceau parte fotbaliști precum Răzvan Cociș, Dorin Goga, George Florescu sau Dan Codreanu. A pregătit prima echipă a Universității Cluj timp de aproape un an, în sezonul 2003-2004, iar, apoi, l-a secondat pe Ioan Ovidiu Sabău la mai toate echipele pe care “Moțul” le-a antrenat în carieră. Îi urăm mult succes! Haide “U”!!!”, se arată pe site-ul oficial al clubului.