Pierdere importantă pentru Dunărea Călărași! Cătălin Straton a fost operat!

Cătălin Straton, portarul echipei Dunărea Călărași, s-a accidentat grav la mâna dreaptă, în cadrul partidei cu Hermannstadt din etapa a 16-a a Ligii I și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Operația a decurs bine, dar fotbalistul echipei pregătite de către Dan Alexa va fi nevoit să stea departe de buturile porții călărașene pentru o perioadă de cel puțin două luni.

„Pacientul a suferit o fractură cominutivă de antebraţ, cu deplasare, în urma contactului direct cu adversarul. Intervenţia de chirurgia mâinii a decurs fără fără complicaţii şi a constat în reducerea anatomică a fracturii şi fixarea cu o placă de titan. Recuperarea mobilităţii o va face în primele săptămâni iar până la 2 luni va putea recăpăta şi forţa. Dacă recuperarea merge conform planului, este aştept să revină pe teren în maxim două luni”
, a declarat Daniel Vilcioiu, medic specialist ortopedie – traumatologie – chirurgia mâinii, potrivit Telekom Sport.

„Operația lui Cătălin Straton a fost o reușită deplină! Va reveni curând lângă echipa lui! Multă sănătate dragul meu și mulțumiri domnilor Grama Edi și Brisan Florentin pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă!”, a scris Sorin Boiangiu, Directorul Sportiv al clubului AFC Dunărea.