EXCLUSIV / Augustin Călin, noul antrenor de la Oltenița!

ACSM Oltenița, echipa de pe penultimul loc în clasamentul Seriei a II-a din Liga a III-a, face schimbări importante în această iarnă, în vederea salvării de la retrogradare.

Aducerea unui nou antrenor în această iarnă a fost una dintre dorințele celor din conducerea clubului. Soluția a venit din Liga a IV-a bucureșteană, unde fostul antrenor al echipei CS Balotești o antrena pe Victoria, după despărțirea de divizionara secundă.

Augustin Călin a semnat un contract valabil până în vară și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. „Am găsit aici condiții bune, iar conducerea mi-a promis mână liberă în formarea lotului. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare și cred că vom reuși acest lucru”, a declarat Augustin Călin, pentru 100% Sport.

Reunirea lotului la ACSM Oltenița va avea loc pe 16 ianuarie, dar până atunci Augustin Călin nu va avea vacanță. „Sunt în căutare de jucători”, spune antrenorul.

Doar zece jucători au mai rămas la echipă, după acest tur de campionat în care călărășenii au adunat 12 puncte în cele 14 paride disputate. Ultima clasată în Seria a II-a este Delta Dobrogea Tulcea, care nu a reușit să obțină niciun punct în tot atâtea meciuri jucate.