Poli Iași l-a ofertat pe Florin Gardoș

Antrenorul Politehnicii Iași, Flavius Stoican, a declarat că și-l dorește în lot pe fundașul central Florin Gardoș, căruia clubul din Copou i-a făcut deja o ofertă.

”Cu Gardoș am avut discuții, am vorbit și cu oficialii clubului din Craiova. Important este ca el, când ia decizia, să o ia cu sufletul. Mi-l doresc pe Gardoș, dar vreau jucători care vin cu sufletul la echipă. Rămâne să vedem dacă și el va dori să vină la Poli Iași”, a punctat Stoican, care a negat că Poli îi va oferta pe dinamoviștii Hanca și Cooper: ”Legat de Hanca și Cooper, sunt jucători interesanți, dar până să le facem lor oferte este cale lungă. Eu am jucători în care cred pe aceste posturi. Noi transferăm jucători doar pe posturile care trebuie dublate, nu facem transferuri doar de dragul de a le face. Cum este situația de acum, pe care eu nu o agreez. Pentru că au fost aduși jucători pe posturile acoperite”.

Florin Gardoș a declarat că va da un răspuns Iașiului în aceste zile, punctând că din Liga I Politehnica Iași are cele mai mari șanse să-I obțină semnătura. ”Am mai multe oferte din Liga I și din străinătate, dar încă nu am luat o decizie. Nu vreau să mă grăbesc și să iau o decizie în pripă. Dacă va fi să continui în Liga I, probabil voi veni la Poli Iași”, a declarat Gardoș.