Andrei Burlacu a marcat primul său gol pentru Poli Iași, în amicalul cu Estheglal

Împrumutat până în vară de la CSU Craiova, Andrei Burlacu a marcat, vineri, primul său gol pentru Politehnica Iași, în amicalul câștigat cu scorul de 2-1 (0-0) în fața formației iraniene de primă ligă FC Estheglal.

Intrat în teren în minutul 55, în locul lui Moussa Sanoh, Burlacu a deschis scorul două minute mai târziu, dintr-un penalty obținut de Patrick Petre. În minutul 60, Patrick Petre a părăsit terenul accidentat.

Echipa iraniană a restabilit egalitatea în minutul 71, pe un contraatac. Iașiul a mai beneficiat de un penalty, în minutul 81, dar Kizito a ratat de la punctul cu var.

Poli a marcat în cele din urmă golul victoriei, în minutul 90, prin Laurențiu Rus, acesta finalizând cu gol o fază inițiată de Danale și continuată cu un assist de Ștefanovici.

Pe parcursul meciului, echipa din Copou a mai ratat câteva ocazii clare, în special prin Enoh (minutele 14, 24), Sanoh (39) și Flores (44).

Antrenorul Flavius Stoican a folosit următorii jucători: Rusu – Gallego (55 Bădic), Gardoș (55 Mihalache), Frăsinescu (55 Bosoi), Sin (55 Mihăescu) – Qaka (55 Zaharia, 85 Danale), Cioinac (68 Cracea) – Sanoh (55 Burlacu, 85 Ștefanovici), Flores (55 Kizito), Panțîru (55 Rus) – Enoh (55 Patrick Petre, 60 Chelaru).

Miercuri, în primul meci din Antalya, Poli Iași a cedat cu 0-3 în fața echipei poloneze Korona Kielce.

Iașiul va mai juca trei meciuri amicale în Antalya, cu formațiile Dyosgyor (Ungaria, liga I) – 20 ianuarie, Dinamo Zagreb (Croația, liga I) – 21 ianuarie și Shukupi (Macedonia, liga I) – 23 ianuarie.