Poli Iași a transferat un portar format la Barcelona

În vârstă de 30 de ani, spaniolul Ruben Mino a evoluat la mai multe echipe iberice, prima fiind Barcelona B, apoi RCD Mallorca, Real Oviedo și Albacete. De asemenea, a evoluat și în Cipru pentru AEK Larnaca.

Mino a reprezentat Spania, având 2 meciuri la Naționala U21.

Spaniolul are o prezență în La Liga, pe când evolua la Mallorca și 79 de apariții în divizia secundă din Spania, La Liga2.

În sezonul petrecut în Cipru, Mino a apărat în 6 meciuri din preliminariile Europa League.

Ruben Mino a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu posibilitate de prelungire pe încă un an.

Altfel, antrenorul Flavius Stoican îi testează în aceste zile în Antalya pe atacanții spanioli Bacari Bubacar Nije Kambi (30 de ani) și Jorge Orti (25 de ani).

Bacari, pe numele său întreg Bubacar Njie Kambi, a evoluat la mai multe echipe din Spania, între care și Espanyol Barcelona. Pentru echipa catalană are 4 meciuri jucate în La Liga, sub comanda lui Pochetino. De asemenea, în perioada în care a evoluat la Valladolid a fost coleg cu Diego Costa, atacantul lui Atletico şi al naţionalei Spaniei.

În timpul celor 4 sezoane petrecute în Bulgaria, la Cherno More Varna, Bacari a cucerit o Cupă a Bulgariei şi trofeul de cel mai bun jucător din campionatul Bulgariei în sezonul 2013-2014.

Jorge Orti, 25 de ani, a jucat 13 partide în La Liga pentru Real Zaragoza. Mai are în CV alte echipe iberice precum Deportivo Aragón, CyD Leonesa şi CD Toledo.