Știința Miroslava are un nou președinte executiv

Începând din această iarnă, echipa ieșeană de Liga a 3-a Știința Miroslava are un nou președinte executive. Bogdan Chiper, 38 de ani, fost atacant al Politehnicii Iași, îl înlocuiește pe Dumitru Moldovan, cel care a deținut funcția de președinte în prima parte a campionatului.

”Sunt pentru prima dată într-o astfel de ipostază, de președinte executiv și sper să-mi fac treaba cât mai bine. Obiectivul meu și al echipei este să reușim promovarea în Liga a doua și să formăm un nucleu de jucători tineri, din Iași. Vreau să promovăm la echipă cât mai mulți copii din Iași. De la juniorii Științei, de la Poli Iași sau de la alte echipe din județ. Nu contează de unde, important este să fie jucători din Iași. Pentru că, din păcate, s-au pierdut foarte mulți copii talentați în ultimii ani. Vrem să le oferim șansa să joace la Miroslava. Vrem să promovăm fotbalul local”, a declarat Bogdan Chiper.

Chiper este un nume cunoscut în fotbalul ieșean din perioada în care a evoluat pentru Politehnica Iași, grupare cu care a promovat de două ori, din Divizia C în Divizia B și din ”B” în primul eșalon al fotbalului românesc.