CS Medgidia, la un pas de victorie în fața consilierilor locali!

După protestul handbaliștilor de la CS Medgidia (DETALII AICI), Prefectura Constanța a oferit o veste bună clubului.

Potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului constănțean, Prefectura a decis faptul că membrii Consiliului Local au luat în mod abuziv o hotărâre nelegală.

Urmează ca primarul Valentin Vrabie să propună revocarea hotărârii consilierilor locali și să aprobe proiectul inițial. Astfel, CS Medgidia este la un pas de victoria în fața consilierilor, dar rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în continuare.

„Astăzi, Primăria Municipiului Medgidia a primit răspunsul Prefecturii Constanța care declară nelegală hotărârea adoptată în mod abuziv de consilierii locali Butnaru Marian, Vlădescu Luminița, Ion Narcis Ion, Rotaru Aurel, Trifan Alin, Pricop Constantin, Gheorghiu Georgiana, Feuzi Ismail, Păun Nicolae, Chiriță Liviu și Menan Samir, cu privire la funcționarea Clubului Sportiv Medgidia. Judecați dumneavoastră cine minte și manipulează și cine dorește cu adevărat dezvoltarea acestui oraș.

Ca urmare a notificării Prefecturii Constanța, în ședința de Consiliu Local care se va desfășura joi, primarul Valentin Vrabie va propune revocarea hotărârii abuzive a consilierilor locali și aprobarea proiectului inițial așa cum prevede legea.

Sperăm ca de această dată rațiunea să primeze și interesele comunității să fie mai presus decât interesele politice!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului din Medgidia.