Sepsi Sf. Gheorghe l-a transferat pe golgeterul Politehnicii Iași, pentru doar 90.000 de euro

Poli Iași l-a cedat pe golgeterul Dylan Flores la Sepsi Sf. Gheorghe. Sepsi a făcut, marți, o ofertă scrisă pentru mijlocașul costarican, aflat în ultimele luni de contract, iar conducerea Iașiului a renunțat la golgeterul său pentru suma de 90.000 de euro și un procent de 20 la sută dintr-un transfer ulterior.

”Ieri am primit o ofertă pe adresa clubului pentru Dylan Flores, de la Sepsi Sf. Gheorghe. În situația în care suntem acum, avem nevoie urgentă de bani pentru a achita datoriile presante la stat și pentru a lua licența. Managementul așa zisului investitor a dus clubul într-o situație critică din punct de vedere financiar și avem nevoie urgentă de bani pentru a acoperi datoriile. Avem de plătit până la sfârșitul lunii suma de 500.000 de lei la stat pentru a lua licența”, a declarat președintele executiv Adrian Ambrosie.

50.000 de euro oferta inițială, Poli a cerut dublu și procent

Prima ofertă făcută de Sepsi pentru Dylan Flores a fost de 50.000 de euro, dar oficialii din Copou au solicitat 100.000 de euro și 20 la sută dintr-un transfer ulterior. În cele din urmă, cele două cluburi s-au înțeles pentru suma de 90.000 de euro și procentul de 20 la sută.

Inițial, președintele Ambrosie i-a propus lui Flores prelungirea contractului scandent în vară, dar fotbalistul a solicitat un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună, mult peste posibilitățile clubului ieșean.

”În aceste condiții, ar fi mai bine să lum o sumă de bani acum pe Flores, decât să-l pierdem liber în vară. Oricum, Dylan nu va juca cu CFR Cluj, fiind suspendat. Noi i-am propus prelungirea contractului, dar a solicitat un salariu pe care noi nu i-l putem oferi”, a completat Ambrosie.

După o discuție avută în cursul dimineții cu președintele Adrian Ambrosie, costaricanul Dylan Flores a plecat spre Sf. Gheorghe, urmând ca în cursul serii să semneze contractul cu noua echipă.