Karateka de la CS ENPI Iași, optimiști înainte de Campionatele Europene de la Pitești

În acest week-end au loc la Pitești întrecerile Campionatului European de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori.

Competiția ajunsă la edița a 34-a va reuni pe tatami sportivi din 26 de țări de pe continent, iar delegația României are ca obiectiv menținerea pe prima poziție în clasamentul pe medalii, așa cum s-a întâmplat la ultimele întreceri internaționale de anvergură.

Un important aport la atingerea obiectivului îl va avea și CS ENPI Iași, club care va deplasa la Pitești un lot valoros format din nouă sportivi. Karateka pregătiți de Sensei Constantin Adăscăliței 6 Dan și Răzvan Popa 4 Dan au demonstrat la ultimul Campionat Național desfășurat la Iași că traversează o formă foarte bună și emit pretenții la medaliile continentale în toate probele de concurs.

”Clubul Sportiv ENPI Iași va deplasa la Pitești sportivi reprezentativi pentru delegația României, care au obținut calificarea în urma rezultatelor foarte bune de la finala Campionatului Național. Avem tineri care sunt în vârf de formă și cu siguranță ne așteptăm la surprize frumoase din partea lor. Nu ne-am fixat ca țintă un număr de medalii, dar sunt sigur că vom obține performanțele pe care ni le dorim, mai cu seamă după evoluțiile foarte bune de la ultimele Campionate Naționale. Avem mulți sportivi tineri, abia trecuți la seniori, aflați la o vârstă propice performanței și sunt convins că evoluțiile lor la aceste Campionate Europene vor fi la înălțime”, a declarat pentru Radio HIT președintele CS ENPI Iași, Sensei Constantin Adăscăliței 6 Dan.

Lotul deplasat de CS ENPI Iași la Campionatele Europene de la Pitești: Răzvan Popa, Dragoș Bălăiașa, Aurel Ciubotariu, Octavian Postolache, Bianca Balaur, Iulian Dumitraș, Elena Bedreag, Ioan Posteucă. Antrenori: Sensei Constantin Adăscăliței 6 Dan și Sensei Răzvan Popa 4 Dan.

Campionatele Europene de Karate Tradițional de la Pitești încep vineri, 14 iunie și se încheie duminică, 16 iunie, cu gala finală.