Situație dificilă la Daco-Getica! A plecat și Costi Dedu

Constantin Dedu (24 de ani) și-a reziliat contractul cu Daco-Getica București, echipă alături de care a încheiat sezonul pe locul 11 în Liga 2.

Precum mulți dintre colegii săi, fundașul dreapta a decis să pună punct colaborării cu gruparea antrenată de către Marius Baciu, dorind să facă pasul la o echipă cu un obiectiv mai îndrăzneț.

„Am reziliat pe cale amiabilă, pentru că îmi doresc noi provocări. Vreau să merg la o echipă care nu se bate la retrogradare. Am ceva oferte din Liga 2, dar și din străinătate. Aștept să se concretizeze. La Daco-Getica m-am simțit bine, am avut condiții bune de pregătire și m-am înțeles foarte bine și cu Marius Baciu, dar îmi doresc mai mult”, a spus Costi Dedu, pentru 100% Sport.

Astfel, Daco-Getica pierde unul dintre jucătorii cu experiență în Liga 2. 132 de meciuri a adunat Costi Dedu în șase sezoane petrecute în eșalonul secund la Unirea Slobozia, Academica Clinceni, CS Balotești și Daco-Getica București.

În această perioadă, Marius Baciu testează o serie de jucători tineri din propria pepinieră, în vederea construirii unui lot competitiv pentru noul sezon al Ligii 2, ce se anunță unul spectaculos. Vor lua startul nume precum Petrolul Ploiești, U Cluj, FC Argeș, Farul Constanța, UTA Arad, CS Mioveni, ASU Politehnica Timișoara sau Gloria Buzău.