Răchită atacă cu juniorii. Miza pe Raul Bucur şi Iulian Ilie

Sportul Snagov a cedat, clar, acasă, 0-3, în disputa cu Campionii FC Arges.

Meciul de la Ghermăneşti dintre Sportul Snagov şi ACS Campionii FC Argeş a avut două părţi diferite. Prima repriză a oferit, în general, o dispută echilibrată, încheiată la egalitate, 0-0, pentru ca în actul secund oaspeţii să îl scoată la rampă pe Andrei Blejdea care a stabilit, de unul singur, verdictul jocului, 3-0 în favoarea trupei piteştene.

Valeriu Răchită încearcă să creioneze, cu paşi mărunţi, dar siguri, o echipă competitivă bazată, în linii mari, pe aportul unor puşti de mare perspectivă. Antrenorul gazdelor l-a distribuit titular, în ofensivă, ca şi la Severin, în disputa cu Viitorul Pandurii, pe Raul Bucur, tânărul fotbalist care debuta, la nici 17 ani, în peisajul eşalonului secund în meciul precedent. Generos în efort, mereu prezent pe faza ofensivă a echipei sale, Bucur a făcut faţă cu brio în cele 72 de minute petrecute pe teren având şi două bune oportunităţi în preajma buturilor lui Agachi. Răchită i-a acordat minute, pe final de joc, şi lui Iulian Ilie, un alt tânăr jucător de 18 ani care a bifat, cu acest prilej, prima reapariţie la Sportul în noul sezon.

“Sunt jucători tineri, care au calitate şi perspective, de care trebuie să avem grijă pentru ca ei să crească, fotbalistic, în viitor. Vor veni şi rezultatele favorabile pe care le aşteptăm, sunt convins de acest lucru”, a declarat Răchită la capătul disputei cu argeşenii.