Mihai Teja, desemnat antrenorul etapei a 6-a în Liga 1. Alți doi jucători de la Poli Iași, incluși în echipa ideală a etapei

În urma victoriei înregistrate cu FCSB, antrenorul Mihai Teja a fost declarat cel mai bun antrenor al etapei recent încheiate.

Deşi lotul a suferit multe modificări în pauza competiţională, moldovenii continuă parcursul formidabil din acest început de campionat, cel mai bun din istoria studenţilor ieşeni, iar un rol esenţial îl are Mihai Teja pentru că a ştiut să-i pună în valoare pe jucători. (sursa: lpf.ro)

Alături de antrenorul nostru, din echipa ideală a etapei a șasea mai fac parte fundașul Cosmin Frăsinescu și mijlocașul Florian Loshaj, autorul golului victoriei.

Pentru “Frăsi”, aceasta este cea de-a treia apariție în topul primilor 11 jucători ai etapei, după ce a ieșit în evidență și în deplasarea de la CFR Cluj (Etapa 1), respectiv în partida din Copou cu Astra Giurgiu (Etapa 2), încheiată 1-0.

ECHIPA ETAPEI A 6-A: Bela Fejer (Sepsi) – Ivan Martic (U Craiova), Cosmin Frăsinescu, Mihai Leca (Chindia), Mihai Velisar (Gaz Metan) – Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan), Florian Loshaj, Dylan Flores (Sepsi), Cătălin Golofca (FC Botoșani) – Gabriel Debeljuh (FC Hermannstadt), Cristian Cherchez (Chindia).