Liga 2 Etapa a V-a. Examene dificile pentru echipele cu maximum de puncte

Etapa cu numărul V din eşalonul secund este împărţită pe distanţa a patru zile

ASU Poli Timişoara-Concordia Chiajna – 0-0

Echipă cu un start de campionat sinuos, ASU Poli are o misiune dificilă în faţa Concordiei. Fosta divizionară A nu este deloc convingătoare dar are argumente să forţeze, la fiecare meci, rezultatele dorite. O dispută echilibrată deschisă oricărui rezultat.
Pronostic: x

SCM Gloria Buzău- CS Mioveni – 0-2

Pe podium la ora jocului, despărţite de două puncte, cele două echipe sunt într-o excelentă dispoziţie de joc. Test cu adevărat relevant pentru lider în compania unei formaţii adverse neînvinse de la preluarea de către Marius Stoica a conducerii tehnice.

Pronostic: 1x

UTA-Sportul Snagov – 4-0

Pare, la prima vedere, o partidă accesibilă pentru gruparea antrenată de Laszlo Balint care revine acasă după eşecul cu Ripensia. Sportul Snagov, echipă antrenată sezonul trecut chiar de tehnicianul arădenilor, nu are niciun punct acumulat în noul sezon şi este greu de estimat că prima realizare va putea veni pe un teren unde gazdele afişează un apetit ofensiv deosebit.

Pronostic: 1

Dunărea Călăraşi-Ripensia – 1-1

Punctul scos etapa trecută, la Miercurea Ciuc, pare să fi trezit la viaţă echipa antrenată de Cristian Pustai. Dunărea întâlneşte un adversar valoros, Ripensia, dar pare momentul propice pentru Honciu şi compania să culeagă prima victorie în noul sezon.

Prognostic: 1

Metaloglobus Bucureşti-Universitatea Cluj – 2-0

Bucureştenii şi-au reglat bine paşii în ultimele runde şi pot aştepta cu încredere vizita unei formaţii adverse departe de pretenţii în primele etape ale întrecerii de eşalon secund.

Prognostic: 1x

Viitorul Pandurii Târgu Jiu- Daco Getica Bucureşti 2-0

Prestaţiile bune din ultimele două runde, cu şase puncte acumulate, îi fac pe oaspeţi să spere, justificat, la un rezultat bun în faţa unei echipe improvizate dar care cuprinde o serie de nume cunoscute în eşalonul secund.

Pronostic: x2

CSM Reşiţa-Rapid Duminică ora 13.30

O partidă atractivă care se va desfăşura într-un mediu de mare meci. Rapid adună puncte, deşi nu convinge în totalitate ca prestaţii, în timp ce gruparea antrenată de Leo Doană a luat o pauză de la rezultalele favorabile după eşecul din Colentina, 0-1 cu Daco Getica Bucureşti.

Pronostic:x

Turris Turnu Măgurele- Farul Duminică ora 18.00

Postura din clasament, cu maximum de puncte, îi recomandă pe jucătorii antrenaţi de Eric Lincar ca favoriţii jocului. Farul încă se caută dar evoluţiile de până acum arată că se poate creiona o echipă competitivă la malul mării

Pronostic: 1

Campionii FC Argeş- Pandurii Târgu Jiu Luni ora 18.00

Piteştenii nu arată deloc ca o candidată clară la promovarea în primul eşalon după primele apariţii din acest campionat. Pandurii, în schimb, suferă şi mai mult chiar dacă runda trecută a adus primul punct din noul sezon

Prognostic: 1

Partida dintre petrolul Ploieti şi Csikszereda Miercurea Ciuc a fost amânată.