Liga 2 Etapa a VI-a. Guşatu debutează pe terenul liderului

Eşalonul secund programează începând de astăzi după amiază meciurile incluse în programul etapei cu numărul VI

CS Mioveni-Metaloglobus Bucureşti  –  2-2

Argeşenii parcurg o perioadă fastă, fiind neînvinşi în primele cinci etape ale întrecerii. Şi Metaloglobus stă bine, în ultimele runde, cu victorii importante obţinute care fac din meciul de deschidere al rundei unul atractiv.

Pronostic: 1x

Turris Turnu Măgurele- ASU Poli Timişoara  –  2-0

Liderul competiţiei, cu maximum de puncte, Turris are aşteptări mari şi de la partida cu trupa alb-violetă. Oaspeţii au un început neconvingător de sezon care a condus la înlocuirea fostului antrenor, Cosmin Petruescu cu Mugurel Guşatu care are, din start, o misiune dificilă.

Prognostic: 1

Sportul Snagov- Dunărea Călăraşi  – 0-2

Formaţia organizatoare a disputei trece prin moment delicate care se văd, clar, în clasament unde nu s-a acumulat niciun punct. Pare, în aceste condiţii, un moment prielnic pentru Dunărea, şi ea datoare la start, să obţină prima victorie stagională.

Pronostic: 2

Pandurii Târgu Jiu-SCM Gloria Buzău  –  0-0

Oaspeţii au stricat seria convingătoare din primele patru etape în eşecul, 0-2, cu CS Mioveni. Trupa lui Ilie Stan merge pe sinteticul gorjean cu dorinţa de victorie la Târgu Jiu unde Pandurii nu stă deloc comod în ierarhia la zi.

Prognostic: 2

Concordia Chiajna-CSM Reşiţa  –  2-1

Oaspeţii se hrănesc, în special, din meciurile pe teren propriu în startul noului sezon. Concordia şi-a completat lotul, după remiza  albă de la Timişoara, şi pare pregătită să obţină o victorie de care este mare nevoie.

Pronostic: 1

Daco Getica Bucureşti- FC Argeş Sâmbătă ora 13.30

Piteştenii lui Nicolae Dică nu arată mai deloc convingător în startul noului sezon. Tânăra garnitură aliniată etapă de etapă de Marius Baciu are o misiune dificilă în faţa unui adversar cu gânduri de promovare

Pronostic: x2

Rapid Bucureşti- Viitorul Pandurii Târgu Jiu Sâmbătă ora 17.15

Cele trei puncte cucerite pe final de meci la Reşiţa asigură un corfort aşteptat înaintea revenirii în Regie pentru Ionuţ Voicu şi compania. Deşi este un adversar cu destule nume importante, formaţia lui Nicu Sarcină nu pare capabilă săs trice socotelile organizatorilor.

Prognostic: 1

Ripensia Timişoara- Petrolul Sâmbătă ora 19.45

Unul dintre meciurile grele ale etapei cu două formaţii puternice ale întrecerii de eşalon secund. Cu un lot evident mai valoros, Petrolul are aşteptări în puncte de la o confruntare în care gazdele vor încerca, la rândul lor, să obţină victoria.

Prognostic: x2

Farul Constanţa- Csikszereda Miercurea Ciuc

Constănţenii încep să arate bine sub comanda lui Ianis Zicu. Farul poate aconta victoria într-un joc cu o formaţie adversă mai timidă pe terenurile străine.

Pronostic: 1

Partida U Cluj- UTA a fost amânată pentru data de 6 noiembrie.