Caravana 100% Sport ajunge în Craiova la marele derby Universitatea – FCSB

Revenirea lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova și debutul său împotriva FCSB aduce în Bănie caravana revistei 100% Sport, duminică, la stadionul Ion Oblemenco.

Duminică, pe esplanada dintre Sala Polivalentă din Craiova și stadionul Ion Oblemenco, cei care doresc să achiziționeze revistele 100% Sport, în special ultimul număr, dedicat lui Victor Pițurcă, o pot face chiar de la caravana 100% Sport. Nu este prima acțiune de acest gen, 100% Sport a fost prezentă și la Râmnicu Vâlcea, la meciul de retragere al Ramonei Farcău, la Sala Traian. Așadar, duminică, toți fanii Științei își pot achiziționa revista 100% Sport de la standul special amenajat, dar și alte numere, în condițiile în care Oltenia are un spațiu generos rezervat în paginile quality ale revistei noastre. Vă așteptăm în Bănie, duminică, cu însemnele alb-albastre!

Născut și crescut în spatele stadionului Ion Oblemenco, Victor Pițurcă se simte stelist, dar niciodată nu și-a ascuns dragostea pentru Universitatea Craiova. Era singura echipă din România care mai putea să-l convingă să se întoarcă, ultima dată în Liga I antrenând tot Știința, 2010, de unde a plecat în urma unui scandal monstru, care a dus la dezafilierea acelei echipe. Și s-a întors în fotbalul românesc, tot la Craiova. Dar “nea Piți“ este un oltean veritabil, din comuna doljeană Orodel, iar casa părintească din Cetatea Banilor este la doi pași de stadionul Ion Oblemenco. Atunci când vine vorba despre Știința, Pițurcă folosește perfectul simplu și susține că l-a iubit pe “tunarul“ Craiovei, Ion Oblemenco: “Nu cred că erau copii în Oltenia care să nu țină cu Universitatea, normal, și idolul meu era Ion Oblemenco, visam să ajung ca el și Dumnezeu m-a ajutat și s-a întâmplat lucrul ăsta“. În noul număr al revistei, aflați de ce se întoarce de fiecare dată Victor Pițurcă la Craiova, chiar dacă n-a mai antrenat de 3 ani, iar în Liga I de 9 ani.

Unde găsești revista 100% Sport

ONLINE – Comanzi online! Platesti online!

În magazinele:

INMEDIO – București și toate județele (excepție Giurgiu și Covasna)

RELAY – București, Alba, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Timiș

ONE MINUTE – Aeroport București-Otopeni

DISTRIBUITORI ZONALI:

Arca Press – Brașov

Astebra – Dolj

Calliope – Prahova, Buzău, Dâmbovița

Cuget Liber – Constanța

Dom Mitică Press – Călărași

Franco Rom – Teleorman

Gydany – Vâlcea

Innovation MSN – Timiș

Media Press Distribution – Argeș

Trop Press – Cluj

De asemenea, îi anunțăm pe toți distribuitorii de presă din România că pot avea Revista 100% Sport la chioșcuri, dacă vor lua legătura cu zona de distribuție a publicației, printr-un mail la adresa  redactie@100sport.ro sau de la secțiunea MAGAZIN de pe site-ul nostru www.100sport.ro.

ONLINE – Comanzi online! Platesti online!