Video | Tunari – Slobozia | Eroare grava de arbitraj | Slobozia scoate un punct la Tunari printr-un penalty vazut doar de Salomir

Asa cum anuntam in avancronica etapei, CS Tunari – Unirea Slobozia parea cel mai echilibrat meci al etapei a 6-a din Liga a treia. Din toate cele 5 serii.

Partida a inceput furtunos, cu o usoara dominare a oaspetilor. Apoi, imediat dupa minutul 10, in doar 4 minute s-au inscris 3 goluri, doua pentru gazde (Neculai ’10; ‘13) si unul pentru oaspeni (Danciu ’11). Meciul a continuat intr-un echilibru linistitor insa, spre finalul primei parti, Tunariul a avut posibilitatea sa inchida meciul. Tanarul Valentin Cristea primeste balonul aproape de careul de 6m si, fara marcaj, suteaza pe langa poarta aparata de Poiana.

Repriza secunda debuteaza cu o grava eroare de arbitraj.

Centralul Mircea Salomir dicteaza lovitura de pedeapsa pentru oaspetii de la Slobozia. Portarul Fulga respinge mingea in fata portii, Adrian Ghinea(echipament de culoare rosie) respinge la randul sau in lateral in timp ce Adrian Raduca (in negru) suteaza puternic direct in tibia aparatorului de la Tunari. Aglomeratia din careu este strapunsa de sunetul loviturii. Dupa 2-3 secunde de gandire centralul dicteaza penalty pentru Slobozia spre surprinderea tuturor.
Ibrian executa impecabil si reuseste sa inscrie cu toata opozitia lui Fulga.

Sase minute mai tarziu, D. Gheorghe trimite spre poarta aceluiasi Fulga care incaseaza cel de-al treilea gol.

Ce a urmat? Tunariul a atacat furibund insa fara orizont in timp ce oaspetii din Slobozia au incercat sa-si mareasca avantajul pe contraatac.

In cel de-al doilea minut de prelungire, Gabriel Teodorescu reuseste sa devieze in poarta oaspetilor si sa aduca o egalare meritata.

La finalul partidei oficialii gazdelor au reprosat centralui Salomir maniera de arbitraj dar mai ales decizia de acordare a loviturii de pedeapsa din minutul 51, decizie mai mult decat eronata.

Ramai pe 100sport.ro pentru galerie foto de la partida CS Tunari – Unirea Slobozia!

Vezi mai jos penalty-ul executat de Florinel Ibrian