Împrumut din Bănie. Markovic a ajuns la Clinceni

Academica a obținut semnătura unui jucător tânăr cu bune perspective fotbalistice

Jucător recomandat de bune referințe, la o vârstă încă fragedă, Jovan Markovic (8 ani) a debutat în prima ligă în tricoul Universității Craiova. Concurența acerbă din lotul antrenat de Corneliu Papură l-a adus în puține rânduri printre convocați pe puternicul vârf de atac. A apărut, acum, o bună variantă, pentru ambele părți, un împrumut la Academica Clinceni.

”Mă simt foarte bine și sper să joc cât mai multe minute la Academica. Am ales Clinceni pentru că este o echipă cu un antrenor foarte bun. Cred că am să reușesc să mă integrez repede și să ajut echipa. Trebuie să mă antrenez bine și să joc cât mai mult pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului”, a punctat Jovan Markovic după ce a semnat cu Academica Clinceni. Noul echipier al formației antrenate de Ilie Poenaru a început fotbalul la CSS Corabia, trecând apoi la Universitatea Craiova. La 15 ani, Markovic a debutat pentru echipa mare a Universității în Cupa României. Adversar a fost Dacia Unirea Brailă. Craiova a câștigat cu 2-0, golul doi fiind marcat din pasa lui Markovic.

Academica l-a pierdut, în schimb, pe Alexandru Popescu, un atacant de 22 de ani care era, de asemenea, împrumutat de la Craiova unde s-a întors acum pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Markovic.