Record personal pentru arcașul ieșean Cosmin Frai, la Cupa Iașului

Sala Grădinari din Iași a găzduit zilele trecute Cupa Iașului la tir cu arcul pe distanțe lungi, 70-60 metri, competiție de verificare la care au luat startul și patru arcași de la CSM Iași, pregătiți de Constantin Frai. La juniori II, Cosmin Frai s-a clasat pe locul 2, cu 640 de puncte, ceea ce înseamnă un nou record personal.

”Cu sprijinul clubului CSM, Cosmin Frai a avut o pereche de lame noi și s-a văzut acest lucru. Cosmin a tras 640 de puncte, nou record personal. Vechiul său record era de 638 de puncte”, a declarat antrenorul Constantin Frai.

În concursul cadetelor, Scîntei Elena s-a clasat pe locul 1, iar Timeea Frai s-a situat a doua, după ce a concurat accidentată și a fost nevoită să se retragă la ultima distanță.

”Timeea nu a putut trage a patra distanță, din cauza unei accidentări la umăr. A tras trei distanțe cu rezultate foarte bune, dar la a patra am decis să se retragă, pentru a fi aptă pentru concursurile următoare”, a explicat antrenorul Constantin Frai.

Clubul CSM Iași a fost reprezentat la Cupa Iașului și de Erica Șerban, care a concurat la secțiunea arc compound, în pilogon.

”A fost un concurs bun, o bună verificare înaintea concursurilor de aer liber pentru alcătuirea loturilor ce vor reprezenta România la competițiile internaționale. Componenții de la Iași ai loturilor naționale au participat la concurs, cu rezultate bune. Cosmin Frai a tras la juniori și a ocupat locul 2, cu record personal, Elena Scîntei și Timeea Frai la cadete, unde au ocupat primele două locuri, iar Erica Șerban a tras la cadete compound. Fiind primul concurs pe distanțe lungi, rezultatele au fost mulțumitoare”, a completat antrenorul de la CSM Iași, Constantin Frai, care a amintit și de competițiile importante din calendar programate în următoarea perioadă: ”Urmează Cupa Primăverii, la București, în această lună, un concurs de selecție pentru sportivii care vor participa la competițiile de aer liber din străinătate. Iar cel mai important concurs este Campionatul European de seniori din Antalya, din luna mai, unde mai sunt locuri cotă pentru Olimpiadă”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *