OPINIE/ Alin Buzărin se întreabă cât se va implica noul primar al Sectorului 1 în viața Rapidului?

Se va implica noul primar al Sectorului 1 în viața Rapidului? Oare Clotilde e peste tot acasă?

Așadar, nici nu s-a ieșit bine dintre sacii aceia cu voturi, unde zice-se că vreun mahăr electoral își pierduse ghiulul și împreună cu câțiva ciraci îl căuta asiduu, că doamna primar, cu ștampilele încă ne zvântate pe buletinele de vot, a și formulat o primă opinie cu privire la Rapid. Iubire fără sfârșit, echipa celor mulți, dar și perlă a coroanei oricărui primar de sector, indiferent de zona politică din care vine.

Tudorache a rămas la matineu
Podoabă pe sceptrul lui Daniel Tudorache, Rapidul ar fi fost cu adevărat un diamant electoral în două situații. Legate însă cumva una de cealaltă. În primul rând, dacă n-ar fi venit pandemia, iar meciurile ar fi continuat cu spectatori. Chiar și în Regie, pe gazonul acela prost și pe stadionul acela arhaic, cu zidurile jupuite. Apoi, dacă Rapidulețul ar fi reușit să promoveze. Cei șapte-opt mii de la fiecare meci, dar și alți rapidiști, poate că ar fi pus ștampila altfel. Și nici nu era nevoie de toată acea mulțime, când Daniel Tudorache a pierdut Primăria la mai puțin de o mie de voturi! Cum pe Calea Giulești crește deja noul stadion, promovarea alb-vișiniilor ar fi dat cu siguranță alt primar de sector. Dar n-a fost să fie!

Win-win. Sau Gagner-gagner?
A ieșit madame Clotilde și acum lucrurile stau altfel. Cu siguranță n-o s-o vedem în tribună lângă Lucescu și Dichiseanu. Nea Mircea are treabă la Kiev, iar fostul Pierre Vaillant e în vârstă și cu siguranță că doamna primar are alte preocupări decât suspinatul la meciurile lui Jorza și Goge.
A spus că Rapidul va fi plătit din bani publici doar dacă prestează servicii pentru comunitate. Păi ce să facă Rapidul? Să măture străzile? Să strângă gunoaiele? Să asfalteze? Alta e menirea lui!
A mai zis madame Clotilde că Primăria s-ar putea implica doar la copii și juniori, și doar în sistem win-win. De ce nu gagner-gagner, că tot aia înseamnă? Furculision, fripturision, implicasion

  1. E vreo problemă? N-ar trebui să fie
    Până la urmă doamna primar anvizajează un mecanism sănătos, în care autoritatea locală se ocupă doar de sportul de masă și de creșterea tinerelor talente, în vreme ce latura de performanță cade în seama mediului privat.
    N-ar trebui să fie nicio problemă. Mereu și mereu dl. Tudorache ne-a spus că nu Primăria finanțează Rapidul, ci fondurile private. Dl. Victor Angelescu, dl. Liviu Goncea și alții. Dacă e așa, înseamnă că madame Clotilde nu e decât continuatoarea sănătoasei politici duse de fostul primar și că Rapidul va continua să viețuiască la fel ca și până acum, chiar dacă dl. Goncea era un apropiat al d-lui Tudorache. În lumea capitalului finanțezi conform regulilor economiei de piață, nu după prietenii și apropieri. Dar ceva ne spune că nu va fi așa.

A bon entendeur, salut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *