Interviu Gabi Balint | 2020 a fost un an greu pentru sportul românesc

Nelipsit de la Galele Trofeelor Alexandrion, Gabi Balint a subliniat ȋn interviul acordat Fundaţiei Alexandrion, cât de important este pentru sportivii români ca Fundaţia Alexandrion să continue tradiţia organizării galei şi ȋn 2021, mai ales dupa un an foarte dificil pentru sportul românesc, ȋn care motivaţia si moralul sportivilor au avut de suferit.

«Mă bucur că Fundaţia Alexandrion şi ȋn acest an e aproape de sport, sprijină sportul şi sportivii ȋn general prin acordarea acestor premii importante care bineȋnţeles, pentru sportivi sunt foarte motivante. A fost un an greu din punct de vedere al sportului românesc şi din cauza, cum ştim toţi, a acestui virus care nu ne-a dat pace şi sper să treacă cat mai repede, dar Fundatia Alexandrion merge pe linia sa şi din nou iese la rampă, din nou ne cheamă pe toţi cei din lumea sportului să fim aproape de sportivii pe care ȋi premiază şi ȋi ȋncurajează ȋn viitor », a spus Gabi Balint.

Referitor la sportivii care ar putea fi premiaţi anul acesta la Gala Trofeelor Alexandrion, Gabi Balint a spus că după o perioadă cu puţine performanţe sportive, aşa cum a fost anul 2020, poate este momentul ca sporturile mai puţin vizionate şi vizibile, precum bobul, să fie aduse ȋn prim plan.

«N-aş vrea să le dau sugestii de sportivi pentru că ei (n.r. Fundaţia Alexandrion) ȋntodeauna ştiu prea bine de unde să aleagă şi cum să aleagă. O sugestie ar fi că ar fi cazul să ne uităm şi spre sporturile mai puţin importante, mai puţin vizionate de oamenii de sport din România […] poate la bob, de exemplu, sau, din nou să le remarcăm pe marile noastre sportive : Ana-Maria Brânză, Simona Halep, Cristina Neagu […] », a concluzionat Gabi Balint

Urmăriţi aici interviul:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *