Poli Iași l-a transferat pe portarul Brănescu

Echipa din Copou începe să se miște pe piața transferurilor, reușind două mutări spectaculoase în week-end. La câteva zile după ce l-a adus sub formă de împrumut de la FCSB pe fundașul Ștefan Cană, Poli Iași s-a întărit pe alte două posturi prin aducerea portarului Laurențiu Brănescu și a mijlocașului argentinian Pablo Gaitan.

Laurențiu Brănescu, 26 de ani, a aparținut de clubul italian Juventus Torino până în vara anului trecut, când a rămas liber de contract după ce i-a expirat și împrumutul la formația scoțiană Kilmarnock. În perioada de 8 ani în care a fost sub contract cu Juventus Torino, Brănescu a fost împrumutat la mai multe cluburi din Europa, între care Juve Stabia, Virtus Lanciano (Italia), Haladas (Ungaria), Omonia Nicosia (Cipru), Dinamo București (România) și Zalgiris (Lituania). Portarul român a jucat ultima dată la Kilmarnock, în prima ligă scoțiană, tot sub formă de împrumut.

Poli Iași l-a adus și pe mijlocașul argentinian Pablo Gaitan, în vârstă de 28 de ani, care ultima dată a evoluat în prima ligă din Paraguay, la formația General Diaz. Acesta a mai jucat în carieră la echipele argentiniene Atletico de Rafaela și Union de Sunchales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *