Poli Iași, lovită de Covid-19!

Antrenorul Politehnicii Iași, Daniel Pancu, a susținut vineri o conferință de presă în care a prefațat meciul de duminică, din deplasare, cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 18-a a Ligii I. Tehnicianul a vorbit mai întâi despre eșecul de pe teren propriu cu FC Botoșani, din etapa anterioară și a găsit scuza pentru evoluția extrem de slabă a elevilor săi în repriza a doua: Covid-19!

Tehnicianul a spus că mai mulți elevi de-ai săi, dar și colegi din staff sunt infectați cu Covid-19: ”Nu am pierdut doar jucători, ci și aproape întreg staff-ul. Astfel, toată supărarea mea pe jucători s-a transformat în dragoste, pentru că e clar că aici, am spus-o tot timpul, jucătorii lui Poli Iași au un caracter fantastic”.

Jucătorii infectați sunt Calcan, De Iriondo, titulari cu Botoșaniul, Stan și nou-venitul Rafael Acosta, iar din staff au fost depistați pozitiv Mugur Cornățeanu, antrenorul principal în acte al Iașiului, antrenorul cu portarii Benone Dohot, preparatorul fizic spaniol Dani Reyes, precum și magazinerul Gheorghiță Ungheanu.