Blog

Reportaj 1

Kings Club Despicable briefly jeepers much roughly sped ouch in one away supportive grateful porcupine much less darn naughtily like

OPINIE/ Alin Buzărin aplaudă traseul lui FC U Craiova în liga a doua: MITITELU, LIDERUL LIDERULUI

Spre deosebire de meciul cu Rapid, pe care oltenii l-au câștigat entuziasmant, cu 5-0, în victoria cu 1-0 de pe terenul Petrolului alb-albaștrii n-au mai arătat grozav. Însă au alergat enorm, au jucat excelent tactic, s-au închis bine și au marcat în debut de meci un gol frumos, prin belgianul Baeten.

Opinie / Daniel Nazare scrie despre metehnele zilelor noastre. Fotbalul românesc dă vina pe orice și oricine, doar pe el nu!

Toate topoarele cad tăios pe Mirel Rădoi pentru că nu ne-am calificat la Euro 2020 sau Euro 2021. Nu discutăm de fotbaliști, pe unde evoluează și ce fac, nu vorbim despre ce am făcut la nivel de copii și juniori în ultimii două decenii și nici despre campionatul nostru amărât

Narcis Drejan scrie despre Ilie Balaci: 2 ani fără cel mai cald povestitor din fotbal…dar poveștile sunt eterne

Sunt 2 ani de când nu ne mai sunăm, dar să știți că telefonul său îl am și azi în agendă, cel de România, cu 072, plus vreo 3 din țările arabe, ba chiar și pe cel din Sudan. De ce dreac le mai țin, nu știu! C-așa-i plăcea și lui nea Ilie, să vorbească oltenește, cu drac, dreac, dracului și aia mă-sii. Că de fapt, olteanul, cum spunea Fănuș Neagu despre Pițurcă, e născut cu dracu-n suflet, iar despre ăia cu noroc în viață, marele scriitor mai zicea: “N-a fost botezat cu toată apa!”