Blog

Reportaj 1

Kings Club Despicable briefly jeepers much roughly sped ouch in one away supportive grateful porcupine much less darn naughtily like

ȘOC / Antrenorul Marius Baciu a fost reținut de DIAS după meciul Snagov – Turris 2-3

Antrenorul echipei de fotbal Turris Turnu-Măgurele, Marius Baciu, a fost reținut de un echipaj format din 6 angajați ai DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă), imediat după victoria echipei sale, 3-2, cu Sportul Snagov, joc disputat în Colentina, pe stadionul celor de la Daco-Getica București.

Karateka ieșeni au cucerit 16 medalii la Mondialele din Germania

România continuă să facă legea pe plan mondial în karate-ul tradițional. După ce au încheiat pe primul loc Campionatele Europene de la Pitești, din această vară, tricolorii și-au reconfirmat supremația pe plan internațional la Campionatele Mondiale desfășurate recent în orașul german Sindelfingen.

Portarul ieșean Ștefan Târnovanu, convocat în premieră la Naționala de tineret

La o lună și jumătate după ce a semnat cu FCSB, portarul Iașiului, Ștefan Târnovanu, trăiește un nou moment important al carierei sale. Tânărul goal-keeper în vârstă de 19 ani a fost convocat în premieră la Naționala Under 21 a României pentru meciurile cu Finlanda și Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2021.