OPINIE / Alin Buzărin scrie despre eternele bâjbâieli ale ”câinilor”: Dinamo de la anu` și la mulți ani

Antrenorul-manager-creditor-și-așa-mai-departe a adus zeci de jucători, s-a despărțit de unii dintre ei după doar câteva meciuri și acum coace în cuptorul marii performanțe lotul cu care nu doar că va ataca titlul în campionatul viitor, ci va reuși să-l și cucerească, în mod eroic, așa ca pe o redută nemaiatinsă de treisprezece ani.

NUMĂRUL 31 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! GIMNASTICA ROMÂNEASCĂ, TOT MAI JOS

Sărbătorile pascale s-au încheiat, a început oficial și sezonul de mers pe Litoral, dar noi suntem la datorie și vă aducem noul număr al revistei 100% Sport. Numărul 31 al revistei 100% Sport este începând de luni, 6 mai, pe piață, la toate chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

OPINIE / Alin Buzărin scrie despre misterul care învăluie indisponibilitatea vârfului de atac al echipei naționale: Care sunt interesele din jurul lui Țucudean?

Ultimele câteva luni din existența lui George Țucudean sunt pline de mistere. Când s-a cerut afară la pauza unui meci cu Mediașul, iar până la final a părăsit arena din Gruia, pentru a evita întâlnirea cu reporterii, ni s-a spus că a acuzat o stare proastă, din cauza unei răceli.