OPINIE / Narcis Drejan scrie despre cum arată fotbalul în Liga I și cum se vede din Champions League: Când Europa îți ia fotbalul la mișto, iar antrenorul te bagă la 2-6

La Amsterdam, fără Matthijs de Ligt și Frenkie de Jong, alți eligibili U21, plecați la anonimele Juventus și Barcelona, băieții lui Ten Hag au mai visat niște filozofii Johan Cruyff și au câștigat cu 3-0 în fața francezilor de la Lille! L-am văzut și pe Răzvan Marin la Ajax, dar după meci, era într-o reclamă la aparat de bărbierit.

OPINIE / Narcis Drejan, despre meciul inventat și partida anulată de o nuntă, doar în Oltenia: Muică, suntem neam de piatră!

Tineretul Poiana Mare a ajuns pe prima pagină a ziarelor de sport din Marea Britanie, pentru că echipa a refuzat să joace meciul cu Cârcea, din Liga a IV-a de Dolj, pentru ca jucătorii să meargă la nunta colegului lor, Deliu. Cârcea n-a vrut amânare, așa că a câștigat cu 3-0, dar băieții de la Poiana Mare erau fericiți.

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre noua pasiune din Liga a III-a: De ce țin cu CS Poseidon 2 Mai Limanu!

Prietenii, cei care mă cunosc și radioascultătorii de la Sport Total FM știu că până în 2009 am ținut cu Universitatea Craiova, iar de atunci am rămas fidel lui Leeds United, echipă ale căror meciuri nu le ratez, simpatizez cu Inter Milano și cam atât. Din România nu puteam să-mi aleg decât o echipă nouă, una care să apară peste noapte și care să o ia de la zero.

OPINIE / Narcis Drejan explică de ce victoria CFR-ului nu este o minune: Neil Lennon hasn’t a cluJ

Când a avut loc tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar al UEFA Champions League și am văzut că CFR Cluj ar putea întâlni Celtic, eram în studioul DigiSport, cu Viorel Grigoroiu și Andrei Tivilichi, și am spus în emisiunea respectivă că CFR Cluj va elimina Maccabi Tel Aviv în turul secund, iar un succes cu campioana Scoției nu ar fi o minune. Și am continuat până asaeră să spun același lucru.

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre fotbal, ca religie: This is football sau cum Liverpool a oprit un război!

Știați că din 7,2 miliarde de locuitori ai planetei, 4 miliarde de oameni au o simpatie pentru cel puțin o echipă de fotbal? Fotbalul are în acest moment adepți mai mulți decât orice altă ramură a societății, decât orice religie, este cel mai popular fenomen la nivel mondial. Asta încearcă să explice și noul documentar, finanțat de Amazon și de Starbucks, This is Football, care m-a făcut să-l consum imediat, în 6 ore, fără să respir.