OPINIE / Alin Buzărin despre ce ne poate oferi Simona Halep la Australian Open: În spatele Simonei

Simona n-a mers la Shenzen și a pierdut 250 de puncte WTA. Oricum era frig acolo, fetele se produceau în colanți, în bluze groase, departe de designul delicat al fustițelor tenisului. În acest timp Simona a hrănit pui de cangur și a pozat ursuleți koala în mult mai calda și mai plăcuta Australie.

OPINIE / Buzărin scrie despre Național Arena: Gazonul, Firea lucrurilor și necesitatea unui stadion propriu pentru FCSB

Acum, de pe soclul înaltei funcții publice, nu sesizează că un contract între fina, primar și nașul, chiriaș al Arenei, nu e în regulă. I se pare o chestiune normală, ca un dar de nuntă, ca un plocon de Lăsata Secului, ca o taină personală la care nu trebuie să aibă acces nici presa, nici DNA-ul, nimeni!

OPINIE / Alin Buzărin scrie despre ministrul francez al sportului: Roxana, madame la ministre. Cum receptăm știrea?

Franțuzoaica Roxana Mărăcineanu (probabil că francezii o pronunță Marasineanu, cu accent pe ultima vocală a numelui) e cât se poate de franțuzoaică, rămânând româncă doar prin nume și, posibil, prin grădiniță și prin primele două-trei clase elementare făcute în România.

OPINIE / Alin Buzărin scrie despre discursul Simonei Halep la Montreal

La doar câteva minute după ce românul acela de pe arena din Montreal a strigat cît a putut de tare ”Muie PSD”, pozându-se totodată cu tricolorul în brațe, facebook-ul a explodat. Ce om curajos! Ce demn purtător de cuvânt al diasporei! Ce conștiință națională trează! Ce ambasador al unui mesaj politic profund!