NUMĂRUL 48 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! CUM A AJUNS ȘI HANDBALUL FEMININ SĂ TRĂIASCĂ DIN AMINTIRI!

Este un nou an, iar redacția 100% Sport își vede în continuare de treabă și continuă pe aceeași linie, cu informații despre sport, cu oameni care au legătură cu fenomenul și vă anunțăm că munca începută acum 9 ani, cu IlfovSport, continuă și-n 2021 cu numărul 48 al revistei 100% Sport. Numărul 48 al Revistei 100% Sport a apărut vineri, 15 ianuarie și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. 

OPINIE/Alin Buzărin scrie despre cum nu ne asumăm niciodată vreo răspundere: Nu suntem chiar toți vinovați!

Când țara ardea, la propriu, la Piatra Neamț, dumnealui făcea compuneri pe Facebook, în care scria fără să spună nimic. Pe vremuri, când cu cutremurul din `77, mult-hulitul Ceaușescu anula întâlniri cu șefi de state (fie ele și africane) și se întorcea val-vârtej din Nigeria, să vadă dacă mai e careva viu sub ruine.

NUMĂRUL 45 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! ANALIZĂ: CUM AM AJUNS PESCARII EUROPEI LA FOTBAL

Numărul 45 al Revistei 100% Sport a apărut joi, 15 octombrie, pe piață, și așa cum v-am obișnuit, e plin de reportaje despre sport și divertisment. De astăzi, 15 octombrie, numărul 45 al revistei 100% Sport se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. 

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre ce a ajuns Dinamo: Doar telenovele de București, cu lacrimi false și minciuni cu fani prostiți

De fapt, tot ce se întâmplă la Dinamo e o telenovelă. Jucătorii nu au chef de fotbal, fac greve, își cer drepturile, ceea ce este și normal, iar Don Nea Goiță este stăpânul casei, ca-n Sclava Isaura. Ricardo Grigore e Isaura sau Esmeralda. Plânge neîncetat. Îi lipsesc florile din jambiere și coșulețul cu bumbac, pe care să i le arate seara lui Don Nea Goiță.

OPINIE / Alin Buzărin scrie despre noul Campionat European: Românii, Euro 2020 și Euro 2021

Cu riscul ca noi, românii, să ne fi făcut de puțin râs organizatoric (suntem predispuși la asta, ne-am cam obișnuit să râdă lumea de noi), era mult mai bine ca Euro 2020 să se fi disputat în 2020, nu în 2021. Așa s-ar fi și întâmplat, dacă n-ar fi venit nenorocita de pandemie.