Handbal

CSM București câștigă și o elimină pe Ferencvaros din lupta pentru ”sferturile” Ligii Campionilor

Învinsă la Budapesta la zece goluri diferență (23-33), în 25 ianuarie, echipa feminină de handbal CSM București și-a luat revanșa în această seară, impunându-se cu 27-24 (16-13) în fața lui Ferencvaros. ”Tigroaicele” au acumulat 9 puncte, cu care ocupă locul 4 în Grupa Principală I a Ligii Campionilor, în timp ce FTC Rail Cargo Hungaria este pe 6, cu doar 3 puncte, fiind practic scoasă din lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Cristina Neagu: ”Am acumulat atâta experiență încât pot să fac anumite lucruri pe teren și fără prea multă pregătire”

Cu toate că nu a jucat foarte mult în meciul cu Suedia, pierdut de echipa României în Grupa Principală II de la Campionatul Mondial de handbal din Japonia, Cristina Neagu a înscris 4 goluri, 3 dintre ele din aruncări de la 7 metri.

CM de handbal 2019: România s-a calificat in extremis, Franța a fost eliminată!

Cu Cristina Neagu fără eroare la aruncările de la 7 metri, echipa feminină de handbal a României a câștigat cu 28-27 meciul cu Ungaria deși a fost condusă la 6 goluri (10-16) la pauză! Deținătoare a titlului mondial, Franța a ratat calificarea în grupa locurilor 1-12, urmând a evolua pentru clasarea între pozițiile 13-24…