Liga I

Cum au reacționat oficialii Politehnicii Iași după ce au aflat că vor juca cu Petrolul în optimile Cupei

După ce a trecut în 16-imi de campioana României CFR Cluj, Poli Iași va da piept în optimile de finală cu divizionara secundă Petrolul Ploiești. Meciul se va disputa la Ploiești, în jurul datei de 10 februarie, într-o singură manșă. La scurt timp după aflarea adversarului, oficialii echipei din Copou au admis că pe hârtie Poli pornește favorită, dar sunt conștienți că în Cupă pot apărea și mari surprize.

Poli Iași l-a transferat pe portarul Brănescu

Echipa din Copou începe să se miște pe piața transferurilor, reușind două mutări spectaculoase în week-end. La câteva zile după ce l-a adus sub formă de împrumut de la FCSB pe fundașul Ștefan Cană, Poli Iași s-a întărit pe alte două posturi prin aducerea portarului Laurențiu Brănescu și a mijlocașului argentinian Pablo Gaitan.

Opinie-Nazare_Web_901x600

OPINIE / Daniel Nazare scrie despre liniștea din fotbalul românesc înainte de startul din 12 ianuarie: prea puțíne transferuri, prea puțină vâlvă

Jean Vlădoiu președinte la FC Argeș, Bogdan Andone antrenor la FC Voluntari, goliciunea conturilor la Dinamo și Radunovici de la Astra la FCSB, e deja veche știrea, plus eterna vânzare a lui Man și Coman pe tărămuri străine – sunt singurele informații dacă ne uităm spre Liga 1

Răzvan Onea, singurul jucător Under 21 din Liga I titular în toate meciurile din turul campionatului: ”A fost cel mai bun tur de campionat pentru mine”

Fundașul dreapta al Politehnicii Iași, Răzvan Philippe Onea, este singurul jucător din Liga I eligibil regulii Under 21 care a fost titular în toate cele 15 meciuri din turul campionatului. În vârstă de 22 de ani, Onea a jucat 1.225 de minute în tur, având o medie de 81,66 de minute pe meci.