100% Sport este pe piață cu numărul 8, IlfovSport cu numărul 60! Marian Drăgulescu își spune povestea de succes

Facebook-ul ne anunță că în urmă cu 5 ani, la 2 iunie 2012, ne lăudam cu primul număr pe print al revistei IlfovSport. De atunci, ne-am upgradat și updatat, IlfovSport este parte secundară a revistei 100% Sport, care se găsește acum la nivel național. Trecem peste nostalgii și vă anunțăm că de azi se găsește pe piață numărul 8, dar și numărul 60 din IlfovSport.

Eroul ultimului număr al revistei este simbolul gimnasticii românești, Marian Drăgulescu. La doar câteva zile după ce a revenit de la Cluj, acolo unde cucerise titlul continental la sol,
gimnastul s-a întors în sala de antrenament. Drăgulescu își dorește să concureze și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2020, însă până atunci va acționa după regula “pașilor mărunți”.

“Am 31 de medalii și sunt cel mai medaliat gimnast al României din toate timpurile la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene. Sunt mândru de această performanță. Cea mai mare dorință a mea a fost ca publicul de la Cluj să cânte o dată cu mine imnul României, iar medalia de argint a fost un bonus”, a povestit Marian Drăgulescu. Restul interviului îl găsiți în paginile revistei.

Ce mai puteți citi din numărul 8 al revistei 100% Sport

– Ciprian Porumb, fost tenismen de performanță, originar din Cluj-Napoca, a trecut redepe peste retragerea din sportul la nivel înalt, iar acum își focalizează atenția pe pregătirea viitorilor campioni din tenisul românesc.

– Fostul atacant al Politehnicii și Farului, Cicerone Manolache, are o poveste de viață fantastică. Tânăr oțelar la Reșița, acesta s-a ambiționat să ajungă la echipa națională în ciuda faptului că a refuzat oferte de la Dinamo și CCA. A fost poreclit de presa iberică ”Tăvălugul”, după debutul fulminant sub tricolor iar ca tehnician a devenit erou în Congo. A cucerit Cupa Campionilor Africii pentru CARA Brazaville și a condus naționala Libiei lui Muammar Gaddafi.

– Gheorghe Hagi şi puştii lui au spart „blocada” instituită în fotbalul românesc şi au cucerit primul titlu de campioană din scurta istorie a FC Viitorul.

– La 26 de ani, „supergreul” ieșean Mihai Nistor mai are un vis în boxul amator: titlul olimpic. Campion mondial și dublu medaliat la Europene, pugilistul născut în comuna ieșeană Erbiceni vrea să facă pasul la boxul profesionist din postura de campion olimpic.

– Arbitrul brașovean Adrian Duicu nu a putut avansa în carieră în România, dar a fost promovat pe plan național în Anglia!

– Handbalistele de la CSM București au participat pentru a doua oară la Final Four-ul Ligii Campionilor, însă clasarea lor pe locul 3 a fost socotită de unii drept un semi-eșec după triumful de anul trecut.

straini– Ediția Ligii I care abia s-a încheiat a fost presărată cu destui jucători străini, pentru al 11-lea sezon consecutiv depășindu-se suta. Mai exact, 118.

– La LECȚIA DE SPORT aflăm de unde vine snooker-ul? Armata a avut un rol major în inventarea acestui sport atât de popular astăzi. Potrivit istoricilor, snooker-ul ar fi apărut în 1875, la originea acestui joc fiind colonelul britanic Francis Fitzgerald Neville Chamberlain.

– Ce făceați în iunie 1987? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

– Blondă, ochii mari și jucăuși, faţă senină și veselă, trup perfect, o femeie atrăgătoare care încânta privirile mai ales cele masculine, dar și un om plin de umor, cam așa ar fi putut fi descrisă foarte pe scurt Paula Rădulescu prin ‘70-‘80. Anii au trecut frumos, astfel încât și astăzi a rămas o doamnă șarmantă care îi molipește pe cei din jur cu energie pozitivă.

– În anii 60, România a fost reprezentată în finala Cupei Campionilor Europeni de volei, la masculin, de 9 ori, cucerind trofeul în 5 rânduri!

Ce puteți citi din numărul 60 al revistei IlfovSport

cern at

– Florin Cernat, 3 decenii în fotbal. De mai bine de 30 de ani, fotbalul joacă un rol important în viața lui și nu se vede făcând altceva. Florin Cernat este jucătorul din primul eșalon al fotbalului românesc în jurul căruia este construită echipa FC Voluntari.

– Chiajna și Voluntari, în antiteză. Dacă Concordia Chiajna se chinuie în al 6-lea an de Liga I, gruparea vecină de județ, FC Voluntari, este o adevărată revelație. Care sunt motivele? Aflați din paginile IlfovSport.

– Fostă componentă a echipelor Unirea Dobroești, în Ilfov, și HC Danubius Galați, Ioana Pocriș joacă handbal din 2016 la Marienberg.

De unde cumperi 100% Sport?

Revista costă doar 10 lei, are 80 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată, momentan, doar sub formă de abonament, prin sms.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@100sport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce revistele 100% Sport şi Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Sport5”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele două numere ale revistelor noastre. Dacă tastaţi “Sport10”, veţi primi în schimbul a 10 euro, următoarele 4 numere ale revistei noastre, atât 100% Sport, cât şi IlfovSport.

De asemenea, revista poate fi comandată şi prin cont bancar, la contul RO27 RZBR 0000 0600 1893 7605 de la Raiffeisen Bank.

1 revista – 10 lei
3 reviste – 30 lei
6 reviste – 60 lei
12 reviste 120 lei

Dovada plăţii, adresa dvs. şi nr. de telefon vor fi comunicate imediat la adresa de email abonamente@100sport.ro. Se poate specifica în mail cumpărarea unor reviste care au apărut deja, în celalalte cazuri se cumpără numerele următoare.

Share