100% Sport vine cu numărul 2, după mini-vacanţa de iarnă! IlfovSport, numărul 54, se vinde cu noua revistă!

A trecut şi mini-vacanţa din primele zile ale lui decembrie, iar anul se încheie cu numărul 2 al revistei 100% Sport. Să nu uităm că alături de revista 100% Sport se vinde şi IlfovSport, care a ajuns la numărul 54.

Sunt foarte multe mesaje care au venit pe adresa redacţiei şi ne întreabă de unde pot procura revista. Momentan, singura metodă este cea cu ajutorul SMS-ului, până când va intra la chioşcuri, sperăm noi în cel mai scurt timp. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Ilfov”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele două numere ale revistelor noastre.

Al doilea număr 100% Sport prezintă povestea antrenorului catalan de la naţionala României, Xavier Pascual. Numirea ibericului Xavier Pascual ca antrenor al echipei masculine de handbal a României n-a fost nici ea întâmplătoare. Acesta pregătește din 2009 puternica formație a Barcelonei, una dintre forțele continentului. Și reprezintă o școală de handbal care și-a câștigat un prestigiu în ultimele decenii.

”Un lucru pentru mine a fost și este foarte clar: în România lumea trăiește prin și pentru handbal. Trebuie să muncim uniţi, iar cineva trebuie să impună drumul care trebuie urmat. Trebuie să credem în noi, însă totul este relaționat”, a declarat Xavi Pascual pentru 100% Sport. Totul despre Xavi şi handbalul românesc, în paginile noii reviste.

Ce mai puteţi citi în 100% Sport

– Imediat după ce Alex Bologa a cucerit bronzul paralimpic la judo nevăzători, categoria 60 de kilograme, performanţa sa este dată ca exemplu în sportul românesc

– Handbalista ucraineană Alla Sheiko povesteşte în 100% Sport de ce a ales “U” Alexandrion Cluj, dar vorbeşte şi despre planurile sale

– Un caz incredibil din fotbalul românesc s-a petrecut la FC Braşov. În plin campionat, Claudiu Codoban a fost concediat de echipa de sub Tâmpa, după ce a suferit o operaţie extrem de complicată, care i-a pus viaţa în pericol

timisoara– O perioadă, Ripensia Timişoara, deținătoare a patru titluri naționale, a conviețuit în cartierul Fabric, pe arena ”Electrica”, cu Progresul Timișoara. Întreaga poveste a “tramvaiştilor”, în paginile 100% Sport.

– Într-o lume a tenisului de masă dominată de chinezoaice, Eliza Samara a dărâmat zidul construit de asiatice în Europa, după naturizările masive făcute în ultimii ani de ţările de pe “bătrânul” continent.

– Mirela Abălaşei are în subordine sute de angajaţi, însă nu poate renunţa la pasiunea incredibilă pentru fotbal. În weekend, Mirela apără pentru Navobi Iaşi.

– Cu o voce caldă și un stil inconfundabil, Ducu Bertzi se înscrie în categoria trubadurilor romantici ai României, muzica sa aducând de mulți ani încântare și bunădispoziție conaționalilor de pretutindeni. Apreciatul folkist maramureșean este însă și un mare pasionat al sportului, pe care l-a și practicat în tinerețe, împărtășindu-ne acest fapt în paginile revistei.

– Rândul meu, autobiografia lui Johan Cruyff, este o carte în care îl descoperi pe “olandezul zburător”, aşa cum a fost, ca jucător, antrenor, dar mai ales ca om. A doua carte prezentată de 100% Sport este “Gânduri răzleţe”, despre aventura omului de radio Adrian Fetecău la JO de la Rio.

– Ce făceați în decembrie 1986? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

– Dacă fotbalul european (soccer) s-a răspândit în întreaga lume, altele precum fotbalul american (SUA), australian (Australia) sau galic (Irlanda) au statut de sporturi naționale. Toate acestea în rubrica Lecţia de Sport.

– 100%Sport îi ține la curent pe pasionații de electronice cu ultimele apariții în domeniu. Citește totul despre noile smartphone-uri, despre aparate foto, laptopuri, tablete și tot ce e la modă.

– Fiat, constructorul italian de automobile n-a rămas indiferent la tendința concurenței de a oferi o gamă completă de mașini. Așa se explică faptul că Fiat a scos pe piață un pick-up care seamănă izbitor de mult cu Mitsubishi L200.

– Ideea organizării unei competiții la nivel continental, pentru echipele de club, în sportul socotit rege, le-a aparținut jurnaliștilor de la cotidianul francez ”l’Equipe”. Apoi, după același model, au demarat întreceri similare și în celelalte jocuri sportive pe echipe. Un nou serial în revista noastră, acum despre performanţele echipelor româneşti în Liga Campionilor.

Ce puteţi citi în noul IlfovSport! 

Aşa cum v-am anunţat, revista IlfovSport a ajuns la numărul 54 şi se vinde împreună cu 100% Sport.

gemenii-todoranSimbolul echipei FC Voluntari, Dinu Todoran, are doi copii gemeni, David şi Ştefan, care fac furori la grupa de juniori 2008 a Academiei Mircea Rădulescu. Antrenorul Emil Georgescu susţine că gemenii Todoran sunt foarte talentaţi.

– La doar 20 de ani, Andrei Radu a părăsit echipa ilfoveană ACS Berceni pentru a se face cunoscut și în fotbalul internațional şi a ajuns în prima ligă din Insula Afroditei, la Aris Limassol.

– La doar 44 de ani, fostul fundaş al naţionalei României, din Generaţia de Aur a “tricolorilor”, s-a stins fulgerător în locuinţa sa din Voluntari.

– La 7 noiembrie 2016, în sala rondă de la Hotelul Intercontinental din Capitală, clubul Sportul Studențesc și-a sărbătorit centenarul. La întâlnire au fost prezenți numeroși foști sportivi ai grupării, dar și invitați cu renume din lumea sportului.

De unde cumperi 100% Sport?

Revista costă doar 9 lei, are 80 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată, momentan, doar sub formă de abonament, prin sms.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@ilfovsport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce revistele 100% Sport şi Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Ilfov”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele două numere ale revistelor noastre.

Share