5 ani de IlfovSport! Numărul 7 din 100% Sport și numărul 59 din IlfovSport sunt pe piață! Află cine este campioană de 11 ani încoace

La data de 2 mai 2012 lua naștere proiectul tipărit IlfovSport. Nu știm dacă sunt mulți sau puțini, dar să nu uităm că revista IlfovSport a apărut și rezistă într-o perioadă în care nimeni nu mai pune preț pe presa tipărită, noi rezistăm și ne dezvoltăm. În această perioadă a apărut și revista națională de sport 100% Sport, cu aceeași echipă editorială, la care i-am adăugat și pe corespondenții din Banat, Brașov, Transilvania, Moldova și Dobrogea. Și vor mai veni și alții. Noi le mulțumim cititorilor și promitem să nu renunțăm niciodată și să ducem mai departe presa scrisă sportivă din România.

De marți, 2 mai, numărul 7 din 100% Sport și numărul 59 din IlfovSport sunt împreună pe piață. Cover story-ul vine din voleiul feminin și o prezintă pe românca din Hațeg, cu origini nigeriene, Nneka Onyejekwe. Voleibalista este este campioană neîntrerupt din 2007 încoace la volei feminin. O serie formidabilă, cu titluri obținute în 4 țări diferite, România, Elveția, Franța și Germania. Jucătoarea născută în Țara Hațegului și care evoluează pentru naționala României.

“Nivelul campionatului nostru este asemănător cu cel al Franței. În Germania este mai echilibrat și asta îl face și mai interesant. Sper ca nivelul să crească și să vedem jucătoare cât mai valoroase la noi în campionat”, a declarat Nneka Onyejekwe. Întregul interviu cu voleibalista îl găsiți în paginile noului număr 100% Sport.

Ce mai puteți citi din numărul 7 100% Sport

– Din punct de vedere al performanțelor, karate este unul dintre sporturile cu tradiție din Sighet, luând fața unora cu tradiție precum fotbalul, handbalul sau voleiul. Clubul Kamiza Do Sighet a obținut performanțe notabile.

– Sătui de mizeriile tipice fotbalului românesc, suporterii Politehnicii Timișoara au ales să susțină echipa de amatori a universității omonime. În doar patru sezoane prima echipă din țară condusă și finanțată de fani, cei alb-violeți, a ajuns din Liga a V-a în Liga a II-a și nu e doar o prezență meteorică!

– La nici 17 ani, Cristian Pletea a adunat deja o salbă de medalii şi se anunţă a fi marea vedetă a tenisului de masă masculin din România. Puştiul crescut în „laboratorul de campioni” de la Constanţa a depăşit deja toate aşteptările şi este curtat asiduu de cluburile de peste hotare.

– Antrenorul emerit Iulian Bițucă a format la sala de scrimă de la CSM Iași zeci de campioni în cei 35 de ani de activitate. Momentul de vârf al carierei a fost atins în 2012, când trei sportivi crescuți de Bițucă au devenit vicecampioni olimpici.

– La doar 23 de ani, Florin Iacob are câteva „victime“ celebre la lovituri de la 11 metri apărate, printre care Adi Mutu, Nicuşor Stanciu,Sergiu Neguţ sau „Prinţul“ Adrian Cristea.

gimnastica– Marian Drăgulescu, 36 de ani, și Cătălina Ponor, 30 de ani, au adus cele mai importante meldaii ale țării noastre la Europenele de la Cluj. Larisa Iordache a luat și ea o medalie, așa cum ne anunțase în numărul trecut al revistei 100% Sport.

– La Lecția de Sport, rubrica lui Marian Burlacu, aflăm de unde vine cuvântul sport. ”Sport” își are originea, potrivit specialiștilor, în limba latină, el derivând din ”deportare”, care însemna a ”ieși”, ”a trece de poartă”, poate și pentru că întrecerile sportive se desfășurau în locuri special amenajate.

– Ce făceați în mai 1987? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

– Marcel Pușcaș, actualul șef din FRF a fost un fotbalist de mare perspectivă. Ajunsese la Steaua, debutase în echipa naţională și în cupele europene, câștigase trofee. Când trebuia să „explodeze”, în loc să ridice Cupa Campionilor la Sevilla, își schimba gipsul după o groaznică fractură la picior care avea să-i încheie prematur cariera. Un interviu de excepție cu Pușcaș, realizat de Răzvan Toma.

– Cât plătesc părinții pentru sportul copiilor? Pentru cei care au copii și vor să îi dea la un sport, cele mai mici sume se scot din buzunar pentru gimnastică și fotbal, iar pentru tenis sau baschet costurile devin din ce în ce mai mari.

Ce puteți citi din numărul 59 al revistei IlfovSport

– Frații adversari pe teren. Alin și Alexandru Zaharia nu au jucat niciodată împreună, dar au fost adversari atât eșalonul secund, cât și în liga I. Tot timpul, Alexandru a ieșit în câștig.

mma diana si florin moraru– Ocolul Pământului cu motorul și MMA-ul ca hobby. Florin și Diana Moraru și-au pus în gând să cucerească lumea pe motocicletă, doar că el a fost oprit, momentan, în Statele Unite, să lupte în galele WFC. Cei doi au o poveste incredibilă.

– Liga Campionilor la fotbal sau singurul trofeu al fotbalului românesc. În ciuda faptului că era socotită outsider în fața Barcelonei, care juca pe pământ spaniol, trupa lui Emeric Ienei n-a câștigat acea ediție a Cupei Campionilor Europeni din întâmplare. Ea făcuse o demonstrație de forță și în semifinale, când ”pulverizase” (3-0) pe Anderlecht Bruxelles.

De unde cumperi 100% Sport?

Revista costă doar 10 lei, are 80 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată, momentan, doar sub formă de abonament, prin sms.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@100sport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce revistele 100% Sport şi Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Sport5”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele două numere ale revistelor noastre. Dacă tastaţi “Sport10”, veţi primi în schimbul a 10 euro, următoarele 4 numere ale revistei noastre, atât 100% Sport, cât şi IlfovSport.

De asemenea, revista poate fi comandată şi prin cont bancar, la contul RO27 RZBR 0000 0600 1893 7605 de la Raiffeisen Bank.

1 revista – 10 lei
3 reviste – 30 lei
6 reviste – 60 lei
12 reviste 120 lei

Dovada plăţii, adresa dvs. şi nr. de telefon vor fi comunicate imediat la adresa de email abonamente@100sport.ro. Se poate specifica în mail cumpărarea unor reviste care au apărut deja, în celalalte cazuri se cumpără numerele următoare.

Share