Anul începe cu numărul 3 din 100% Sport şi numărul 55 din IlfovSport. Interviu exclusiv cu Lucian Bute, după scandalul de dopaj: “A fost un şoc să aflu că am picat testul anti-doping!”

Anul 2017 începe în forţă pentru redacţia noastră, ca fiecare an, în a doua zi vă aducem şi noul număr al revistei. Dacă din 2012 şi până în 2016, începuturile de an aduceau doar revista IlfovSport, acum, 100%Sport este la al treilea număr şi debutează în 2017 în forţă. După cum am anunţat şi la apariţie 100%Sport, noi nu am renunţaţ la proiectul IlfovSport, am făcut două reviste într-una singură.

Vă dorim un liniştit 2017, La mulţi ani, şi să ne citiţi în continuare cu pasiune. În curând, vom lansa şi noul site 100sport.ro, dar şi noul site IlfovSport.ro

2017 ni-l prezintă pe Lucian Bute, care a acordat un interviu în exclusivitate, din Canada, pentru revista noastră şi a explicat ce a simţit când a fost prins dopat, dar mai ales de ce nu vrea să renunţe la cariera de pugilist profesionist.

După înfrângerea cu Carl Froch, campionul mondial de box al României a fost şi prins dopat. Şi-a demonstrat nevinovăţia şi este gata să urce în ring, pentru a demonstra că la 37 de ani este mai motivat ca niciodată. În februarie, Lucian Bute va lupta cu Eleider Alvarez.

“Pentru mine a fost un mare şoc în momentul în care am fost informat că am picat testul anti-doping, deoarece pe tot parcursul carierei mele, atât la profesionişti cât şi la amatori, am făcut foarte multe teste anti-doping şi am fost întotdeauna adeptul unui sport curat. Mă bucur că situaţia s-a reglat şi că a fost demonstrată contaminarea unui supliment nutritiv. Astfel demonstrată nevinovăţia mea, suspendarea mi-a fost ridicată după 6 luni,iar acum deja am programat următorul meu meci, care va fi la 24 februarie 2017”, a declarat Bute. Lucian şi-a amintit şi de prima înfrângere la profesionişti şi consideră că a făcut şi o greşeală să lupte acasă la Carl Froch: “Dacă aș putea să dau timpul înapoi, fiind campion mondial la momentul respectiv, nu ar fi trebui să accept apărarea centurii pe teritoriul lui Froch. Ar fi trebuit să vină el în Canada pentru acest meci. Ceea ce nu a acceptat. Atunci am luat hotărârea să merg eu în Anglia şi cred că a fost o eroare”.

Interviul integral îl găsiţi în revista noastră, unde Lucian povesteşte cum s-a antrenat cu marele Manny Pacquiao.

Ce mai puteţi citi în 100% Sport, numărul 3 

– Considerată a fi unul dintre cei mai buni portari de handbal din lume, Paula Ungureanu a stat de vorbă cu Revista ”100% Sport” și a vorbit deschis despre familie, prieteni și despre ea.

– Blamați de multe ori pentru acte de violență, ultrașii au și o altă față, mai puțin expusă în mass-media. La Timișoara suporterii Politehnicii nu se rezumă doar la a-și susține grupat favoriții din teren. Printre altele, de 11 ani de zile, fanii echipei de fotbal organizează evenimentul dedicat eroilor Revoluției din 1989 care adună cei mai mulți participanți.

– O ”legendă” a Politehnicii Iaşi, Leonid Antohi, se retrage după 15 ani în care a dus clubul universitar pe primul loc în țară.

baseball– Eduard Pîrvu este component al selecţionatei Europei şi în ţară evoluează la Ishido, în oraşul natal. Este singurul român care a participat în MLB European Academy

– La doar 21 de ani, Antoanela Manac a fost declarată cea mai bună triatlonistă din România în ultimii doi ani şi visează să se califice la Jocurile Olimpice din 2020.

– Primul an de după Jocurile Olimpice e marcat de preliminariile CM 2018 la fotbal, dar şi de alte competiţii majore. Întregul calendar sportiv îl găsiţi în paginile revistei noastre.

– Este superfluu să pomenim popularitatea de care se bucură de ani buni Dan Bittman și trupa Holograf. Căci prin talent, seriozitate, muncă și concordie, el cu colegii săi continuă să încânte la fel și astăzi, după trei decenii, alte generații de fani ai muzicii. Fiind și un mare iubitor al sportului, al fotbalului în special, muzicianul ne-a povestit despre această pasiune a sa, găsindu-i multe puncte comune cu cea de-a cincea artă.

– Ce făceați în ianuarie 1987? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

– Adina Diaconu (17 ani) și Andreea Dragoman (16 ani) au devenit campioane mondiale la tenis de masă junioare. Citeşte întreaga lor poveste.

– În 1842, în Anglia s-a amenajat primul patinoar artificial din lume. Un exemplu (din multele) al regresului pe care l-a înregistrat România, din 1990 încoace, este legat de infrastructura de care beneficiază sportul. Încă un episod din Lecţia de sport.

– 100% Sport îi ține la curent pe pasionații de electronice cu ultimele apariții în domeniu. Citește totul despre noile smartphone-uri, despre aparate foto, laptopuri, tablete și tot ce e la modă.

– La rubrica Auto, citim despre noul Open Insigna. Noua maşină va fi prezentat public în martie, la Salonul Auto de la Geneva. Grație primei generații a acestui model, Opel a revenit în prim-plan în categoria berlinelor.

Ce puteţi citi din IlfovSport, numărul 55

ilfovsportModijeb Jamali a lăsat în urmă războiul de acasă și a găsit liniștea în Câmpia Vlăsiei. Este primul jucător din Afghanistan care joacă în România, cu o poveste impresionantă. Din Germania, acesta a ajuns în ţara noastră şi a fost păcălit cu un transfer în Liga I.

– Reușita în sport, și în cel de odinioară, dar mai ales în cel de astăzi, presupune bani. Mulți bani. Din acest motiv, echipele care au cucerit Cupa (Liga) Campionilor Europeni, de-a lungul timpului, în sporturile cu mingea, au provenit din orașe puternice din punct de vedere economic, financiar.

– Echipa din Colentina, Juventus Bucureşti, domină seria din eşalonul secund, iar oamenii din conducere au explicat cum este posibilă performanţa pentru o grupare de cartier.

– O scurtă analiză referitoare la ceea ce au făcut cele 13 echipe ilfovene (2 în Liga I, 6 în Liga 2, 5 în Liga 3) angrenate în primele trei eșaloane, utilizând bineînțeles și aparatul statistic care este de cel mai mare ajutor în asemenea situații.

– Gruparea din Alexandria a reuşit în 2016 să ajungă în Liga a III-a, în vreme ce Sporting Roşiori s-a confruntat cu probleme financiare şi s-a desfiinţat

De unde cumperi 100% Sport?

Revista costă doar 10 lei, are 80 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată, momentan, doar sub formă de abonament, prin sms.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@100sport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce revistele 100% Sport şi Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Sport5”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele două numere ale revistelor noastre. Dacă tastaţi “Sport10”, veţi primi în schimbul a 10 euro, următoarele 4 numere ale revistei noastre, atât 100% Sport, cât şi IlfovSport.

De asemenea, revista poate fi comandată şi prin cont bancar, la contul RO27 RZBR 0000 0600 1893 7605 de la Raiffeisen Bank.

1 revista – 10 lei
3 reviste – 30 lei
6 reviste – 60 lei
12 reviste 120 lei

Dovada plăţii, adresa dvs. şi nr. de telefon vor fi comunicate imediat la adresa de email abonamente@100sport.ro. Se poate specifica în mail cumpărarea unor reviste care au apărut deja, în celalalte cazuri se cumpără numerele următoare.

Share