IlfovSport are un frate mai mare, 100% Sport! Două reviste în una singură

Luna noiembrie aduce o transformare totală a revistei IlfovSport, după 53 de numere ale publicaţiei noastre. Pe lângă IlfovSport, de astăzi, lună de lună, cititorii noştri se vor familiariza cu 100% Sport, o revistă care conţine reportaje din toate zonele României, într-un format grafic de excepţie şi cu 80 de pagini.

Cu doar 9 lei vă puteţi achiziţiona cele două reviste, 100% Sport şi IlfovSport. Ideea de schimbare a venit odată cu cererea cititorilor noştri de a avea informaţii şi din ţară, nu doar din Bucureşti şi mai ales din jurul Capitalei. Cristian Manea, directorul publicaţiei, a explicat această schimbare: “Ca rezultatul proiectului IlfovSport să fie unul pozitiv, care să măsoare succesul, o să continuăm sub același scop – fără cancanuri, fără lucruri adiacente sportului, fără sesiuni de cumpărături si fără lucruri insipide. Aşa a apărut şi ideea de 100% Sport, să fim altceva pe piaţa media din România. Şi cu siguranţă nu vă vom dezamăgi, cred că v-am demonstrat şi cu IlfovSport asta”.

Prima pagină este dedicată celei mai mari performanţe din istoria tenisului românesc la Jocurile Olimpice, medalia de argint de la Rio de Janeiro, obţinută de Horia Tecău şi Florin Mergea.

Cei doi campioni ai tenisului din România au trecut peste o neînțelegere apărută în 2008-2009 și au dovedit că sunt capabili să bată pe oricine din lume. La JO de la Rio, Mergea și Tecău au fost la câteva mingi de titlul olimpic, dovedind că, dincolo de banii și trofeele câștigate, pentru ei contează foarte mult să joace și pentru culorile țării unde s-au născut și au învățat să joace tenis. ”Amândoi suntem jucători foarte buni de dublu. Și jucând împreună suntem capabili să batem pe oricine din lume”, a declarat Florin Mergeapentru 100% Sport. Totul despre cariera celor doi găsiţi în primul număr al revistei 100% Sport.

Ce mai puteţi găsi în primul număr din 100% Sport 

– Echipa de handbal feminin a Universității Cluj-Napoca a început în stil mare noul sezon competițional. Antrenate în continuare de celebrele Carmen Amariei și Luminița Huțupan-Dinu, ”studentele” de la Cluj au planuri mari.

moldova-100-sport – FCM Bacău și Foresta Fălticeni au fost echipe de fotbal care au jucat finale ale Cupei României. Stadioanele lor arată ca după război în 2016. Mai ales arena echipei din oraşul lui Bacovia.

– Înfiinţată în vară anului trecut, Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa a promovat în Liga Naţională cu victorii pe linie, şi-a propus să câştige titlul de campioană în sezonul de debut şi visează la o participare în cea mai puternică întrecere europeană intercluburi. Acum, cu o echipă experimentată, HC Dobrogea Sud este lider în Liga Naţională.

– Marius Simionescu face parte din strategia de viitor a echipei de pe Bega, Timişoara Saracens RCM, care domină sportul cu balonul oval din România.

– După ce a agăţat ghetele-n cui la 37 de ani, la ACS Berceni, Cristi Ionescu a revenit pe teren şi este ca un tată pentru tinerii de la Snagov, care evoluează pentru Metalul Reşiţa.

– Solistul trupei de muzică rock Bere Gratis, Miţă Georgescu, a vorbit deschis despre pasiunea sa pentru echipa “roş-albastră”, dar şi despre fotbalul românesc.

– În paginile dedicate recenziilor de carte sportivă vorbim despre două volume semnate de români. Fostul comentator al TVR, Dumitru Graur, a lansat de curând Gloria în doi, o carte în care dialoghează cu Nichi Dumitriu şi Puiu Ionescu, legendele Rapidului, iar fostul şef al gimnasticii româneşti scrie despre sportul care a adus sute de medalii României.

– Ce făceați în noiembrie 1986? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

– Sport olimpic din 1912, pentatlonul modern este una dintre disciplinele în care practicanții își dovedesc măiestria în alergare, călărie, înot, scrimă și tir. Toate acestea în cadrul rubricii Lecţia de Sport.

– 100% Sport îi ține la curent pe pasionații de electronice cu ultimele apariții în domeniu. Citește totul despre noile smartphone-uri, despre aparate foto, laptopuri, tablete și tot ce e la modă.

– În paginile Auto scriem despre noul Renault Scenic. Prezentat în premieră mondială în martie, la Salonul Auto de la Geneva, în versiunea scurtă, și în mai în cea lungă, noul Scenic are un design care îl distinge de cel din generația precedentă.

– Sporturile pe care țara noastră se va bizui la ediția din 2020 a Jocurilor Olimpice sunt tot acelea care au adus medalii și în deceniile precedente. O analiză despre viitorul sportului olimpic din România.

Ce găsiţi în IlfovSport numărul 53

vali-badoi-ilfovsportÎn aceeaşi zi cu 100% Sport apare şi IlfovSport, care continuă după ultima pagină a noii reviste. Aşa că numărul 53 prezintă un reportaj despre fotbaliştii care jucau altădată în Champions League şi la echipa naţională, iar acum sunt la Crevedia, în Liga a IV-a din Ilfov.

Voinţa Crevedia II a reuşit să transfere 7 fotbalişti care în urmă cu 10 ani erau doriţi de cele mai bune echipe din ţară şi străinătate: Vali Bădoi, Bogdan Pătraşcu, Stelian Stancu, Arman Karamyan, Gigel Bucur, Dan Balauru şi Nicolae Zuluf. IlfovSport a fost la debutul acestora în Liga a IV-a.

Alte subiecte:

– Regimul lui Gabi Oprea a fost unul dezastru pentru dezvoltarea fotbalului din Liga 4-a, iar situația fotbalului judeţean a ajuns în mâna unui om dorit de toată lumea: Mitică Crăciun.

– Fost boxer la Dinamo, Vasile Popa, omul de încredere al lui Sergiu Nicolaescu, căruia i-a stat alături timp de patru decenii, se poate lăuda cu un palmares de invidiat: 250 de filme în care a apărut din 1970 și până azi.

De unde cumperi 100% Sport?

Revista costă doar 9 lei, are 80 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată de la chioșcurile Relay din București și din Ilfov.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@ilfovsport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce revistele 100% Sport şi Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Ilfov”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele două numere ale revistelor noastre.