Numărul 4 din 100% Sport este pe piaţă, însoţit de a 56-a apariţie a IlfovSport! Află totul despre relaţia dintre Răzvan Marin şi tatăl său, Petre Marin

Noul număr al revistei 100% Sport a apărut joi pe piaţă, ca în fiecare zi de 2 din fiecare lună, alături de al 56-lea număr al IlfovSport.

Şi cum noua revistă nu a avut deloc o copertă legată de fotbal, transferul lui Răzvan Marin la Standar Liege ne-a scos şi povestea dintre tată şi fiu, care este şi cover story-ul numărului 4 din 100% Sport.

Răzvan Marin s-a integrat excelent la Standard Liege, iar la primul său meci ca integralist în tricoul echipei belgiene a pasat decisiv la primul gol. Tatăl său, Petre Marin, fotbalist cu 468de meciuri în Liga I, ne-a povestit care este reţeta reuşitei fiului său.

“Cel mai mult mă bucur că eu sunt primul om pe care Răzvan îl sună şi îmi cere sfaturi, pentru că înainte de relaţia tată-fiu, noi doi suntem prieteni”, a declarat Petre Marin, tatăl jucătorului de la Standard Liege. Un interviu amplu îl găsiţi în paginile revistei noastre, plus toate detaliile din copilăria lui Răzvan Marin şi cum a fost văzut de Gică Hagi: “La acea vreme, Gică îl avea pe Ianis, fiul său, la Pro Luceafărul, şi ţin minte că am avut o discuţie să îl ia la un turneu, la Braşov Talent Cup. Hagi punea pe atunci bazele Academiei. Se întâmpla acum 6 ani şi jumătate. După ce s-a întors de la Braşov, Hagi m-a întrebat dacă îl las la Constanţa şi nu m-am împotrivit. A fost destul de greu pentru Răzvan. 3 luni a făcut naveta, pentru că nu se mutase cu şcoala. La 16 ani şi jumătate avea să debuteze la Viitorul şi de acolo nu cred că mai e nevoie de vreo istorie. Important este că a ajuns aici, că este liniştit şi că nu a intrat în vreun anturaj dubios”, spune cu mândrie Petre despre fiul său.

Ce mai puteţi citi în numărul 4 din 100% Sport!

– Nicolae Szoboszlay, 91 de ani, este singurul supraviețuitor al echipei de fotbal Universitatea Cluj care a plecat în exil la Sibiu, imediat după semnarea Dictatului de la Viena. despre cartea lui Cristian Aszalos şi pasiunea sa pentru U Cluj, în noul număr al revistei.

timisoara– Rămasă la un moment dat fără echipă de volei feminin la nivel de senioare, Capitala Banatului are acum potențial să se bată în doi-trei ani pentru titlul național prin UVT Agroland.

– După opt ani petrecuți la clubul din Copou, mijlocașul Alexandru Crețu a făcut pasul în fotbalul mare. Fotbalistul crescut de Poli Iași a semnat la începutul acestui an un contract pe trei ani și jumătate cu campioana Sloveniei, NK Olimpija Ljubljana

– Dan Racoţea, handbalistul braşovean de 21 de ani, legitimat la echipa poloneză Wisla Plock, are planuri mari pentru viitor: „vreau să devin cel mai bun din lume!“

– După aproape 25 de ani de chin, la Constanţa sunt şanse mari să se construiască un complex sportiv modern, care include o arenă de 5.000 de locuri

– Dan Stematiu, o somitate a hidrotehnicii românești, a științei din țara noastră, un om care, printre multe altele, și-a adus contribuția la construcția a mai multor baraje importante situate pe patru continente a discutat despre pasiunea sa pentru sport.

– Ce făceați în februarie 1987? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

– Ce naiba este FCPlayer, s-ar întreba mulți? Un joc pe calculator? Nu. Reprezintă o licență de organizare a unui club de fotbal pentru amatori.

– Vremea a luat-o razna pe Pământ. Iar previziunile meteo pentru următoarele decenii anunță o schimbare brutală a climei la scară planetară. Se vorbește despre ”Încălzirea globală”, însă asta nu înseamnă că vom merge la mânecă scurtă, afară, în plină iarnă. În SUA și în Europa de Vest se ridică tot mai multe stadioane, baze sportive acoperite. Toate acestea, la lecţia de sport.

– IlfovSport îi ține la curent pe pasionații de electronice cu ultimele apariții în domeniu. Citește totul despre noile smartphone-uri, despre aparate foto, laptopuri, tablete și tot ce e la modă.

– Noul automobil sport-utilitar de la Skoda va fi disponibil în patru variante de motorizare, puterea acestora fiind cuprinsă între 150 și 180 de cai putere.

Ce puteţi citi în IlfovSport, numărul 56!

ilfovsport 56– După o carieră fără greşeală şi o dezamăgire la CS Baloteşti, fostul fundaş de bandă, Stelian Stancu, a hotărât să adune o echipă de old-boys la Crevedia şi să promoveze în Liga a III-a. Până acum, fotbalistului i-a ieşit de minune.

– Ca în fiecare an, revista IlfovSport, împreună cu cititorii, votează cei mai buni sportivi ai judeţului din jurul Bucureştiului. Ana Maria Popescu a devenit din nou sportivul anului 2016, după medalia olimpică de la Rio.

– Serialul despre cea mai apreciată competiţie inter-cluburi a Europei, Liga Campionilor, continuă în paginile revistei noastre. Acum, despre handbal.

– Andreas Hniatiuc, unul dintre cei mai apreciaţi psihologi sportivi din România, şi handbalista Ramona Farcău, golgheterul României la JO de la Beijing, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar pun şi bazele unor proiecte care să sprijine sportul românesc.

De unde cumperi 100% Sport?

Revista costă doar 10 lei, are 80 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată, momentan, doar sub formă de abonament, prin sms.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@100sport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce revistele 100% Sport şi Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Sport5”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele două numere ale revistelor noastre. Dacă tastaţi “Sport10”, veţi primi în schimbul a 10 euro, următoarele 4 numere ale revistei noastre, atât 100% Sport, cât şi IlfovSport.

De asemenea, revista poate fi comandată şi prin cont bancar, la contul RO27 RZBR 0000 0600 1893 7605 de la Raiffeisen Bank.

1 revista – 10 lei
3 reviste – 30 lei
6 reviste – 60 lei
12 reviste 120 lei

Dovada plăţii, adresa dvs. şi nr. de telefon vor fi comunicate imediat la adresa de email abonamente@100sport.ro. Se poate specifica în mail cumpărarea unor reviste care au apărut deja, în celalalte cazuri se cumpără numerele următoare.

Share